Karolewskiej`s Seiko Sumo SBDC005
Odpowiedz do tematu

:
Jest świetny, gratuluję. Jedyne co mi nie pasuje w wersji 005 to czarne wskazówki, które IMHO nie pasują do srebrnych obramowań indeksów, gdyby zostawili takie jak są w innych wersjach byłoby super. Żeby nie było, że narzekam jak strix to powiem, że bardzo mi się podobie ;) , jakość wykonania zapewne super. Już wkrótce sam się przekonam :) Pozdrawiam.

maciek
[Usunięty]
:
jakoś nigdy mnie ten zegarek nie interesował, zupełnie do mnie nie gada. Poza mechanizmem zdaje się, nie rózni się specjalnie od wielu innych, prawie takich samych, modeli seiko. :wink:

Ale oczywiście możesz w zaspę skoczyć, nie zaszkodzi. Masz tyle innych fajnych zegarków... :wink:

Woytec60
[Usunięty]
:
Śliczny zegarek na wakacje, gratuluję i idź, poszukaj przerębla.
Nosiłbym....ale niebieskiego :razz:

:
Karol zazdraszczam i tyle. Foki też zazdraszczają

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Kilka nowych :)

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 21:50, w całości zmieniany 1 raz
:
To w futrze fajne.

FORZA Robert!
RK WRT
:
witaj w klubie.. :)

sumiak,powiedziałbym,odbiega nieco jakością wykonania od tańszych diverów Seiko,
na plus oszywiśce..

koperta i i "chowający się" w niej bezel są świetne,
20 mm w uszach,jak dla mnie OK,w jeszcze większym 6105 jest 19 i też nie mam zastrzeżeń

czarne wskazówki mnie akurat cieszą..

najsłabszą ,stylistyczne(bo wykonanie OK) stroną są indeksy
z majciochami na czele...ale generalnie to bardzo fajny zegar.

na bransolecie od Yobokies wygląda b.zacnie,choć ja wolę go na gumie..

Skalujcie zdjęcia, bo mi miejsca nie wystarczy na ImageShack'u :evil:

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-02-19, 13:22, w całości zmieniany 3 razy
:
altec, czy to jest bransoleta oryginalna czy ten swietny zamiennik, o ktorym mozna czyta na WUS i ktora polecal pisar?

edytka: widze, ze w miedzyczasie odpowiedziales na moje pytanie :D mi tez sie swietnie nosi na gumie. Teraz mi do nieo jeszce jada 2 paski wiec wkrotce zaprezentuje dla porownania ;)

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-02-19, 12:24, w całości zmieniany 2 razy
:
Fajne fotki Karolewskiej, jeszcze raz graty!

modrzew
[Usunięty]
:
Trzecie zdjęcie fajne, dobrze się komponuje z ekwipunkiem do pływania ;)
Poniekąd też częsciowo pomarańczowym.

:
mi sie najbardziej podoba pierwsze :razz:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum