Odpowiedz do tematu
:
Cepelin na Walżu za ok 3tys PLN ... stylistycznie bardzo udany dzięki twórczemu czerpaniu ale cenowo przeszacowany - wolałbym lotnicze chrono od Revue Thommen ... albo dozbierać do Spidiego
Foch und Ch.
:
Altec- piękny zegarek, a o zdjęciach wolę się nie wypowiadać, bo i tak wiadomo że perfekcja Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości taka Omega trafi również pod mój dach. Mogłaby być nawet w automacie, jakoś bym przeżył
:
Wczoraj z ciekawości poszedłem zmacać Speediego.
Fajny jest i to na maxa ale pierwsze wrażenie miałem "czy trochę za tą kasę to nie za duże przegięcie". Bransoleta była słaba na maxa...w Benku She Sharki miałem"wrażenie" , że jest solidniejsza.
Ale tak czy inaczej zegarek kozacki : )
Fajny jest i to na maxa ale pierwsze wrażenie miałem "czy trochę za tą kasę to nie za duże przegięcie". Bransoleta była słaba na maxa...w Benku She Sharki miałem"wrażenie" , że jest solidniejsza.
Ale tak czy inaczej zegarek kozacki : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
coś tam jeszcze odnalazłem..
:
To pierwsze jest ładne.
:
Daj pan spokój, a które nie jest
Ja już nie mam siły komentować tych jego fotek... nie wspominając o zegarkach
Ja już nie mam siły komentować tych jego fotek... nie wspominając o zegarkach
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
A co będę tak kadził? Oszczędny muszę być, bo nie wiem jeszcze ile nas takich sesji czeka.
:
Jak go TKM namierzy to niewiele
:
coś tam jeszcze z archuiwum..
:
Pisar - tak można powiedzieć o wielu zegarkach znanych marek... Ale tego nie mierzy się "rozsądną miarą"...
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
klasyk!!
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
O mamo
:
To ja zawistuję, o tak!
:
Odpowiedz do tematu
Piękny klasyk, werk do zapatrzenia, a foty wiadomo, wracając do małej pogawędki nt. tarczy z meteorytu - ciekawy pomysł na zasadzie - zegarek który był na księżycu + kamień który jest z kosmosu, oczywiście jak każdy tego typu zabieg pozostawia pole do dywagacji stylistyczno-estetycznych, choć np. Ruskiej kamiennej rakiety, mimo bycia na krawędzi kiczu nikt nie neguje tylko zachwala...