Uroki odwróconego bębna czyli Rakieta 23j
Odpowiedz do tematu

:
Liczycie na to że Voli nam zdradzi "źródło" :?: :wink:

:
Przecież on ma kopalnie zegarków - co wy, bajek nie oglądaliście :lol: :?:

:
Svedos napisał/a:
Liczycie na to że Voli nam zdradzi "źródło" :?: :wink:

To są pytania retoryczne :lol:

:
Pierwszy raz widzę , piękna sztuka :shock:

:
Buczo napisał/a:
Voli gdzie Ty wynajdujesz takie rzeczy? :razz:

ALAMO napisał/a:
Przecież on ma kopalnie zegarków - co wy, bajek nie oglądaliście :lol: :?:

No i d... zbita - ALAMO mnie rozszyfrował....

:mrgreen:

W sumie to ta rakieta mnie trochę rozczarowała - to kwadrat 28mm tak jak i inne rakietowe kostki 23j, uszy 18mm (tamte mają 16), jednak.... o ile "zwykła" kostkę mozna jeszcze jakoś upchnąć na ręku to ta ze wzgledu na urodę jest nie do noszenia na mojej łapie - maleńka tarcza jeszcze ją optycznie pomniejsza więc to zegarek półkowy + okazjonalny dla lubej. Poeksperymentuje jeszcze z paskiem z podkładką i z siatkami - może cos wyjdzie :)

:
Radek, gratuluję Rakiety !
Ja bym jej nie nosił, tylko odłożył na półkę, ale nie ze względu na małe wymiary koperty. To raczej mało prawdopodobne, ale jeśli coś stanie się z tą Rakietą podczas noszenia, to będzie wielka strata, tym bardziej że to bardzo rzadki model. Między innymi dlatego ja traktuję moje radzieckie zegarki jako eksponaty muzealne :wink: Do gablotki z nią :smile:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Jak by zatytułować dzisiejszą bajkę.... hmmm ....

wiem!

poznaliśmy się przypadkiem...
wpadliśmy na siebie niespodziewanie, zderzyliśmy się wręcz.. i ... przytuliłem :mrgreen:

:
Noo ...
Śnieg tam jest u ciebie :razz: :?:

:
Voli, piękna :shock:

:
Dech mnię zaparło :shock: , śnieg, zaspa, co tam masz pod ręką.

:
Voli pod koniec lutego ma przyjść oziębinie to parę razy w śnieg Ci się należy :wink: Ostatnio takie cuda pokazujesz, że szok duuuuże graty

:
:shock: :shock: Brak słów

:
Dobrze myślałem, ze 2209. Oby ci się dziad zepsuł :twisted: . Piękna jest, tylko czemu jak zwykle kto inny się przytula :evil:

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-02-08, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди! :wkurzony:
:
To już jest nadużycie. Takimi zegarkami już lepiej się nie chwalić :razz:

:
Voli - rakietka super!

Tak btw to dopiero teraz sobie uświadomiłem że to całkiem fajne werki :-( i chyba nawet mam taki .....

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum