Orsa Sea Angler
Odpowiedz do tematu

:
Przemek, takiej odpowiedzi się spodziewałem od Orso-maniaka :)) pifko
Teraz sobie uświadomiłem że to od przymiarki Twojego Sea Anglera na pierwszym zlocie w Zgierzu zaczęło się moje "nakręcenie" na Orsę

:
Bo ogólnie jest moc. Ja sobie obiecałem w przyszłym roku, tak o tej porze, coś poszukać. Może się trafi, może Sea Viper czarny?

FORZA Robert!
RK WRT
:
n1joker napisał/a:
Na prośbę jednego z kolegów dorzucę takie ...

Dzięki.
Ale ja głupi byłem prosząc Cię o te fotki facepalm
Po co mi to było. :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

[ Dodano: 2013-04-24, 23:01 ]
nick555, może mi coś znajdziesz ;) Za rok znudzi mi się. Wtedy odsprzedam Ci. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Dorian06 napisał/a:
n1joker napisał/a:
Na prośbę jednego z kolegów dorzucę takie ...

Dzięki.
Ale ja głupi byłem prosząc Cię o te fotki facepalm
Po co mi to było. :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

[ Dodano: 2013-04-24, 23:01 ]
nick555, może mi coś znajdziesz ;) Za rok znudzi mi się. Wtedy odsprzedam Ci. :))

Ciężki zegareczek do zakupu ale amatorów na niego jest :) Ten Monstrum to jest rewelka.

:
Nie widziałem w realu. Na podstawie zdjęć ciężko ocenić.
Za to "małą" widziałem. Obłędna jest. Nawet Przemek pozwolił na chwilę ubrać :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Bardzo w moim guście, no może gumę bym zmienił ale poza tym malina. Jeszcze to wypukłe szkło, po prawdzie nie wiem który z prezentowanych diverów je ma ale jaram się.

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-28, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Rewelacja zegar, ładna kolorystyka

Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum