:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało (KIZIA). Poszedłem do sklepu, pomacałem, poprzymierzałem i podziękowałem. W żaden sposób mi nie podszedł. Land monstera oceniam tylko ze zdjęć i twierdzę, że mi osobiście nie odpowiada.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-01-10, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Land monster mi kompletnie nie podchodzi a w SSA053K1 nie pasuje mi jedynie ta strzałka pod 12.
Jakbym zobaczył na żywo to może zdanie bym zmienił ale na chwilę obecną je podtrzymuję.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
maciek napisał/a: |
A Land chyba wcale nie jest wiele większy... |
Oj jest
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Rozumiem, że Landmonster już nie jest produkowany?
:
To również prawda
.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Powiem Wam (w tajemnicy
wielkiej), że będzie porównanie Superiora z LandMonsterem
na
tych łamach (w tym wątku pewnie nawet
)
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Fazi. W tym wypadku gratuluję nowego nabytku i czekam na porównanie.
Albert Einstein
:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Chciałbym na żywo pomacać. Z jednej strony bardzo mi się podoba. Z drugiej strony jest jakiś taki "za". Jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało - jakoś mi za mało zegarka w zegarku. Przynajmniej na zdjęciach. Osobno poszczególne elementy są super. Całość jakoś tak przytłacza. Może przy jakiejś okazji, po pomacaniu, zmienię zdanie