Seiko Superior Automatic watch SSA053K1
Odpowiedz do tematu

:
rafal.m napisał/a:
land monster jest jakiś taki nijaki.

plask Jeden z bardziej charakternych Seikaczy :shock: , które ma w ofercie mnóstwo poprawnych do bólu, ale czasem właśnie nieco "nijakich" zegarków facepalm ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało (KIZIA). Poszedłem do sklepu, pomacałem, poprzymierzałem i podziękowałem. W żaden sposób mi nie podszedł. Land monstera oceniam tylko ze zdjęć i twierdzę, że mi osobiście nie odpowiada.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
rafal.m napisał/a:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało (KIZIA). Poszedłem do sklepu, pomacałem, poprzymierzałem i podziękowałem. W żaden sposób mi nie podszedł. Land monstera oceniam tylko ze zdjęć i twierdzę, że mi osobiście nie odpowiada.

Od razu mówię, że nie widziałem na żywo Monstera, ale... o ile jestem zakochany w skx007 i zauroczony kilkoma innymi modelami ze stajni Seiko, to akurat mnie "monsterowe szleństwo" ominęło. Póki co, nie jest na moim celowniku, a chociażby ze dwa-trzy modele Amfibii tak. Dlaczego? Bo Monster jest... taki Monster. Nie zapieram się, że kiedyś nie znajdzie się na moim nadgarstku (chociażby z ciekawości) ale póki co to nie planuję.

:
Cytat:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało

Monster jest słaby. I za mały. Land co innego ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
Iks napisał/a:
Cytat:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało

Monster jest słaby. I za mały. Land co innego ;)

nie jest zły. Miałem oba kolory, całkiem przyjemny zegarek. A Land chyba wcale nie jest wiele większy...

Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-01-10, 09:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Przedzielę Wasze dysputy fotką ;) :P :P

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-01-10, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Land monster mi kompletnie nie podchodzi a w SSA053K1 nie pasuje mi jedynie ta strzałka pod 12.
Jakbym zobaczył na żywo to może zdanie bym zmienił ale na chwilę obecną je podtrzymuję.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
maciek napisał/a:
A Land chyba wcale nie jest wiele większy...

Oj jest :))

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Rozumiem, że Landmonster już nie jest produkowany?

:
To również prawda :D .

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Powiem Wam (w tajemnicy :D :D wielkiej), że będzie porównanie Superiora z LandMonsterem :P :P na tych łamach (w tym wątku pewnie nawet :idea: :idea: )

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Albert Einstein
:
Do galerii:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Chciałbym na żywo pomacać. Z jednej strony bardzo mi się podoba. Z drugiej strony jest jakiś taki "za". Jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało - jakoś mi za mało zegarka w zegarku. Przynajmniej na zdjęciach. Osobno poszczególne elementy są super. Całość jakoś tak przytłacza. Może przy jakiejś okazji, po pomacaniu, zmienię zdanie :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum