Odpowiedz do tematu
:
Czyli bez ramek dać? No kurde, nie wiem...
Co do sprzętu - D90 + sigma 24-70/2.8, ale się trafił w cholerę udany egz - przy 3.2 jest ostry jak diabli. Lampka SB800, ale zawsze odbita od sufitu, tylko 1/4 odbłyśnika czasem do przodu. Cały czas choruję na makro jakieś, ale co uzbieram to albo sie sikor trafi, albo synek do szpitala albo sie okazuje że mi cofnęli umorzenie podatku od spadku dziady zasrane. Kurna - zataiłem, że w masie spadkowej była lada samara z 1995 roku, która poszła do Żyda za 400zł, w tym prawie pół baku paliwa i komplet opon zimowych Stało gówno na łące i nawet nie pomyślałem, żeby o tym wspomnieć.
Co do sprzętu - D90 + sigma 24-70/2.8, ale się trafił w cholerę udany egz - przy 3.2 jest ostry jak diabli. Lampka SB800, ale zawsze odbita od sufitu, tylko 1/4 odbłyśnika czasem do przodu. Cały czas choruję na makro jakieś, ale co uzbieram to albo sie sikor trafi, albo synek do szpitala albo sie okazuje że mi cofnęli umorzenie podatku od spadku dziady zasrane. Kurna - zataiłem, że w masie spadkowej była lada samara z 1995 roku, która poszła do Żyda za 400zł, w tym prawie pół baku paliwa i komplet opon zimowych Stało gówno na łące i nawet nie pomyślałem, żeby o tym wspomnieć.
:
Kapitalne te fotki...
Zegarek dla wielbicieli ale na Twoich fotkach nawet mnie się podoba
Zegarek dla wielbicieli ale na Twoich fotkach nawet mnie się podoba
:
Dzięki Nie znałem go wcześniej ale jak zobaczyłem u Wojtka to ja pierdziele panie, muszę go mieć. A jakbym widział takie foty to bym pomyślał, że kosztuje z 5 koła i dałbym se spokój
:
EcoZilla fajny garnek. Nawet miałem brać kiedyś, ale za długo się zastanawiałem i sie sprzedawca zniecierpliwił.
Fotki świetne. Ale po mojemu ten pasek klimatem nijak nie pasuje do high-tech klimatu Zilli. Pasuje do oldskulowych nurków. Only gruba guma, albo bransa.
Fotki świetne. Ale po mojemu ten pasek klimatem nijak nie pasuje do high-tech klimatu Zilli. Pasuje do oldskulowych nurków. Only gruba guma, albo bransa.
:
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-11, 11:30, w całości zmieniany 2 razy
Gruba guma to była dobra jak sie pod namiot jechało Bransy nie cierpię - raz tylko, gdy miałem automat Frederique w prostokącie - tam była extra, nie czuło się na łapie. Wolę grubą skórę w każdym zegarku.
Co do stylu - bardziej niż high-tech Zilla kojarzy mi się z prostymi, stalowymi elementami maszyn sprzed epoki cyfrowej Tokarki, wały do heblarek, uchwyty, noże skrawające, wszystko kupowane na targu od ruskich. Wbrew pozorom, bardzo wysokiej jakości wtedy. Pachy Spinnera idealnie komponują się z całością. Często narzędzia kupowane na targu miały etui z grubej skóry, większe elementy posiadały futerały albo skórzane torby. Miałem tego pełno w stolarni i warsztacie ojca.
Co do stylu - bardziej niż high-tech Zilla kojarzy mi się z prostymi, stalowymi elementami maszyn sprzed epoki cyfrowej Tokarki, wały do heblarek, uchwyty, noże skrawające, wszystko kupowane na targu od ruskich. Wbrew pozorom, bardzo wysokiej jakości wtedy. Pachy Spinnera idealnie komponują się z całością. Często narzędzia kupowane na targu miały etui z grubej skóry, większe elementy posiadały futerały albo skórzane torby. Miałem tego pełno w stolarni i warsztacie ojca.
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-11, 11:30, w całości zmieniany 2 razy
:
ciekawy zegar, bardzo klimatyczne fotki
:
Moja eko, jak długo będzie u mnie, tak innego paska niż gruba ori guma nie zobaczy.
Ale po to mamy forum, aby się wymieniać opiniami.
A to moja
Ale po to mamy forum, aby się wymieniać opiniami.
A to moja
:
Te zdjęcia tak mi się podobają, że swoją Zillę też chyba cyknę...
:
sauat, założyłeś pasek bez adapterów. Możesz pokazać od tyłu, jak to wygląda? To pasek robiony specjalnie do Zilli czy standard od pachoroba?
:
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-12, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Cykne fotki, jak będę w domu, bo miałem parę pytań na priva. Pasek jest zwykły, o ile można tak powiedzieć o pasku od Spinnera Może otwory na teleskopy są ciut większe. Chciałem zrobić nowy wątek typu duit juself, ale tu też będzie dobre miejsce.
Ostatnio zmieniony przez sauat 2012-10-12, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
:
sauat, przypomnę się z fotkami. Pokaż, jak to wygląda od tyłu i jeśli możesz - zrób też zdjęcia samego paska przy otworach na teleskopy ..
Thx
Thx
:
Tomek - dzięki, że przypomniałeś. Miałem zamieszanie z dziećmi i szpitalem. Już ok, ale dziś mi przyszli komin robić - szkody górnicze, pękł na całej długości i dym wlatuje do mieszkania. Jak sie pierd... to wszystko na raz. Już wczoraj myślałem nad Zillą - na pewno jeszcze w tym tygodniu będą fotki
:
Super, nie muszą być artystyczne, aby coś było widać ..
Odpowiedz do tematu
sauat napisał/a: |
na pewno jeszcze w tym tygodniu będą fotki |
Super, nie muszą być artystyczne, aby coś było widać ..