Kemmner Marine Mechanik
Odpowiedz do tematu

:
Piękny, graty! Bedzie do obmacania w Zgierzu?

Własnie dzięki 42mm/11mm ma dla mnie przewagę nad innymi marinami - 44mm przy białej tarczy mi się niespecjalnie podoba...

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Spinner, - będzie pewnie Karola Kemmnerek i mój Stenek. Zobaczysz, że te 44mm w stenku też źle nie wygląda :wink:

:
I tego się obawiam... :roll: :neutral: :twisted:

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Nie buracz, Stenek wygląda bosko, a rozmiar ma jedynie słusznie męski!!! :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
trochę temat zaniedbałem :mrgreen: w łapie mam 17 cm, we Zgierzu mojego Kemmnerka nie będzie :roll:

[ Dodano: 2012-10-09, 18:15 ]
Tworzyłem sobie animowaną tapetkę do androida i takie ło się nakręciło przy okazji (szkoda, że forum nie obsługuje html, byłoby bezpośrednio - tak tylko linki :) )

klik1
klik2
klik3

Ostatnio zmieniony przez vodka 2012-10-09, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
:
vodka, fajne ..

:
Na chrono jest
octopus, ktoś szukał http://www.chrono24.pl/al...earch/index.htm

:
piękny zegar. Szkoda, że używkę ciężko trafić ale przynajmniej jest motywacja aby samemu coś kombinować w tym temacie.

:
dacula napisał/a:
piękny zegar. Szkoda, że używkę ciężko trafić ale przynajmniej jest motywacja aby samemu coś kombinować w tym temacie.

używka jak się trafi to w sumie jest zazwyczaj niewiele tańsza niż nowy zegarek...

Parę fotek na nowym pasiorku od Krzysia z Londynu, jakość średnia bo kałkulatorem robione :)

Ostatnio zmieniony przez vodka 2013-01-10, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajnie dopasowany kształtem do koperty tylko koloru paska na zdjęciu nie zgadnę (czarny czy ciemny brąz?). Który to model u Krzyśka? jaśli możesz podać - Marina do mnie też jedzie :))
Pozdrawiam

Bosson
:
pasek wyprzedany już chyba, kod to C7SXT. Ciemny brąz, niestety nie przylega idealnie do koperty (jak widać na zdjęciach jest spora przerwa między kopertą a paskiem), ale wygląda i tak fajnie :)

edyta: link do paska

Ostatnio zmieniony przez vodka 2013-01-10, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Podobuje mi się on.

:

:
vodka, hmm,odświeżam. Mój Kemmner się nieco różni od Twojego. Po pierwsze, jest na złotym unitasie, po drugie, mam inną koronkę...

Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2013-03-02, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
:
Wiem, że nowy różni się od starego koronką. O złotym unitasie nic nie wiem ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum