Zegarek pięknej urody, aczkolwiek poziom cenowy stuka do nieba bram
Mimo wszystko podoba mi się i to bardzo. Koperta jest genialna, tarcza w krateczkę mogłaby mieć nieco delikatniejszą fakturę, ale przywodzi mi na myśl Samuraia więc musi być ok
Mechanizm świetny, szkoda tylko że przykryty i to w sposób raczej przeciętny, bo dekielek taki sobie. Wiem, że diver, że wodoszczelność, że szybka niet w diverach, bo nie przystoi w zegarku co to będzie w najgłębszych wannach testowany

Ale w takim diverze, który nie oszukujmy się, prawdziwą, głęboką wodę będzie widział 2-3 razy w roku dekiel mógłby być przeszklony. Albo chociaż pełny, za to ładny
Co do pracy bezela i jego obsługi - kompletna pomyłka imo. Gdy zegarek jest już na ręku, takiej koronki nie sposób obsłużyć, a jak jakiś profi chce to zrobić w rękawicach to już w ogóle nie ma na to szans. Zauważ, że w tym marketingowym filmiku bezel ustawiany jest kiedy zegarek nie jest na ręku. Nawet se człowiek jajec na miętko nie ugotuje z takim zegarkiem na ręce

Mam podobne rozwiązanie w Wylerze i ni chu chu. Poza tym bezel ma robić klik-klik-klik, i to w dodatku "mięsiście"
ALE - jeśli masz kasę, podoba Ci się w nim absolutnie wszystko, bo w zegarku za tego rzędu pieniądze MUSI się wszystko podobać to bierz chłopie, ciesz się i szukaj głębokiej wanny