Czy ta tarcza na pewno jest czarna?
Wydaje mi się że jest ciemno szara?
To znaczy dla mnie byłaby lepsza szara.
Czy ta czerń jest taka ja np. w pilotach?
Może rozwinę pytanie: czy ten niżej to ten sam zegarek?
Odpowiedz do tematu
:
:
Na zdjęciach one są nie do odróżnienia. Jackowy Parnis jest na pewno czarny. Mam w tej chwili zwykłego Parnisa szaraka i ten szary kolor jest baaardzo mocno wpadający w czerń, więc one są trudne do rozróżnienia na moje oko.
:
Dzięki bo na pytanie do sprzedającego czy ten zegarek jest czarny odpowiedział że jest szary natomiast z czarną tarczą posiada do sprzedania za 80$. Natomiast właśnie Jackson odpowiedział że nie wie co to za parnis z szarą tarczą.
Można wysnuć z tego dwa wnioski:
1. Skoro Jacson "nie zna" szarego parnisa to może po podróbka pranisa czarnego ciekawe swoją drogą czy Chińczycy podrabiają samych siebie?
2. Zegarki są identyczne a lekko celowo zdjęcie jest zrobione niedbale po to żeby właśnie wyglądał na szary a jak chcesz czarny to wyskakuj z 80$ to Ci sprzedamy (coś jak chłyt matjetingowy)
Blaz napisał/a: |
Na zdjęciach one są nie do odróżnienia. Jackowy Parnis jest na pewno czarny. Mam w tej chwili zwykłego Parnisa szaraka i ten szary kolor jest baaardzo mocno wpadający w czerń, więc one są trudne do rozróżnienia na moje oko. |
Dzięki bo na pytanie do sprzedającego czy ten zegarek jest czarny odpowiedział że jest szary natomiast z czarną tarczą posiada do sprzedania za 80$. Natomiast właśnie Jackson odpowiedział że nie wie co to za parnis z szarą tarczą.
Można wysnuć z tego dwa wnioski:
1. Skoro Jacson "nie zna" szarego parnisa to może po podróbka pranisa czarnego ciekawe swoją drogą czy Chińczycy podrabiają samych siebie?
2. Zegarki są identyczne a lekko celowo zdjęcie jest zrobione niedbale po to żeby właśnie wyglądał na szary a jak chcesz czarny to wyskakuj z 80$ to Ci sprzedamy (coś jak chłyt matjetingowy)
:
Myślę, że sprawa jest trywialna. Po prostu naprawdę trudno - bez porównania - wskazać który jest szary, a który czarny. Nie szukałbym tu drugiego dna.
:
Przystaję na to Kumotrze Blaz jak przyjdzie do mnie wyżej przedstawiony zegar sprawdzę to organoleptycznie i wtedy się wypowiem czy są takie Parnisy z szarymi tarczami czy nie
Blaz napisał/a: |
Myślę, że sprawa jest trywialna. Po prostu naprawdę trudno - bez porównania - wskazać który jest szary, a który czarny. Nie szukałbym tu drugiego dna. |
Przystaję na to Kumotrze Blaz jak przyjdzie do mnie wyżej przedstawiony zegar sprawdzę to organoleptycznie i wtedy się wypowiem czy są takie Parnisy z szarymi tarczami czy nie
:
Który taki cwaniak?
Ja pamiętam jak kiedyś licytowałem u parnistime bodajże parnisa szarego i zapytałem go jaka jest tarcza to napisał że szara. Po czym dodał, że jak tylko chcę to zmieni mi tarczę na czarną za free.
Więc są oba kolory tarczy jednak. A Dżeksonowi pokazywałeś zdjęcia z tym modelem? bo może po prostu nie zrozumiał o co chodzi [/quote]
Cytat: |
Dzięki bo na pytanie do sprzedającego czy ten zegarek jest czarny odpowiedział że jest szary natomiast z czarną tarczą posiada do sprzedania za 80$. |
Który taki cwaniak?
Ja pamiętam jak kiedyś licytowałem u parnistime bodajże parnisa szarego i zapytałem go jaka jest tarcza to napisał że szara. Po czym dodał, że jak tylko chcę to zmieni mi tarczę na czarną za free.
Więc są oba kolory tarczy jednak. A Dżeksonowi pokazywałeś zdjęcia z tym modelem? bo może po prostu nie zrozumiał o co chodzi [/quote]
:
O to, to! Bo Dżekson często taki słabo kumający jest.
TowRoupas napisał/a: |
A Dżeksonowi pokazywałeś zdjęcia z tym modelem? bo może po prostu nie zrozumiał o co chodzi |
O to, to! Bo Dżekson często taki słabo kumający jest.
:
Są 8).
wozignuj napisał/a: | ||
Przystaję na to Kumotrze Blaz jak przyjdzie do mnie wyżej przedstawiony zegar sprawdzę to organoleptycznie i wtedy się wypowiem czy są takie Parnisy z szarymi tarczami czy nie |
Są 8).
:
Kocie, teraz toś towarzystwo zaintrygował ...
:
Sa czarniaki i szaraki, w forumiaku rowniez
Na zywo roznica jest wyrazna, na moje oko szaraki sa fajniejsze.
Aha, czarne sa upierdliwe do fotografowania, najbardziej zbieraja wszelkie refleksy.
Na zywo roznica jest wyrazna, na moje oko szaraki sa fajniejsze.
Aha, czarne sa upierdliwe do fotografowania, najbardziej zbieraja wszelkie refleksy.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Teraz jak zalicytowałem szarego i to sporo taniej jak u Jacksona a jeszcze piszecie że nie taki brzydki to nie będę już Jacksona męczył fotkami (wcześniej wysłałem link do licytacji to napisał, że nie może otworzyć linku).
Zaczekam na szaraka, i pokocham jak poprzedniego forumowego
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: | ||
O to, to! Bo Dżekson często taki słabo kumający jest. |
Teraz jak zalicytowałem szarego i to sporo taniej jak u Jacksona a jeszcze piszecie że nie taki brzydki to nie będę już Jacksona męczył fotkami (wcześniej wysłałem link do licytacji to napisał, że nie może otworzyć linku).
Zaczekam na szaraka, i pokocham jak poprzedniego forumowego