Odpowiedz do tematu
:
Mnie też się ten biały podoba
:
Widok kręcącej się turbinki rekompensuje tą "krzywdę", którą ktoś zrobił tej tarczy, robiąc w niej dziurę. Podoba mi się, mógłbym mieć, jako ciekawostkę .. Może kiedyś się skuszę. Gratulacje Santino, niech się nosi ..
I wrzuć jakiś filmik
I wrzuć jakiś filmik
:
Cytat: |
Karuzela, karuzela, karuzela marzeń
Karuzela, karuzela, karuzela zdarzeń Kręci się, kręci się, kręci wysoko Wiruje, wiruje, wiruje w obłokach W dole tłum, gęsty tłum, czeka i patrzy I nadzieję w sercu ma, że coś więcej zobaczy |
:
Rudolf - chodziło mi o technikę i wykonawcę, a nie treść
:
Oddajesz tarczę tam gdzie robią renowację albo tam gdzie robiłeś pierwszą tarczę i zrobią ci nadruk według twojego pomysłu , czcionkę masz .
fajnie by było jakby tam coś się działo , chodzi o napisy .
fajnie by było jakby tam coś się działo , chodzi o napisy .
:
też się domagam filmiku
ładna turbinka
ładna turbinka
:
Filmik będzie.
Może jutro się uda. Jak opanuję technikę
Boję się, że trudno będzie zrobić napisy na tej tarczy - nie jest płaska.
Może jutro się uda. Jak opanuję technikę
Boję się, że trudno będzie zrobić napisy na tej tarczy - nie jest płaska.
:
Ostrożnie bo szkoda taki fajny zegar spartolić Wygląda fantastycznie!
Super Podpis Bulwo
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-01-31, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie jes tak źle, zobacz :
Fotki jak jeszcze ogragniałem soczewki do obiektywu, więc "take se". Ale napisy ładnie wychodzą.
Tamponem te napisy będzie można dość ładnie nanieść.
Fotki jak jeszcze ogragniałem soczewki do obiektywu, więc "take se". Ale napisy ładnie wychodzą.
Tamponem te napisy będzie można dość ładnie nanieść.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-01-31, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Rewelacyjna Turbina
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Również czekam na filmik:). Rozumiem że na godzinie pierwszej to Power Reserve? Brakuje mi tylko wskazówki sekundy . Po za tym pinkny szkoda, że mnie nie stać 1000zl to za dużo:(
:
ten dynks przy balansie robi za sekundnik
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Gratki! Niech sie kreci
:
Jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie przed kupnem to fakt, że nikt chyba nie podejmie się serwisu tak skomplikowanego mechanizmu... Piękny zegarek.
Wojtek
Wojtek
:
Pomyślę jeszcze o tym - na tarczy sporo się jednak dzieje, a nie chciałbym spier...ić.
Sam nie podejmę się rozłożenia i złożenia. Więc też muszę na to znaleść specjalistę...
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Tamponem te napisy będzie można dość ładnie nanieść. |
Pomyślę jeszcze o tym - na tarczy sporo się jednak dzieje, a nie chciałbym spier...ić.
Sam nie podejmę się rozłożenia i złożenia. Więc też muszę na to znaleść specjalistę...