U mnie to zapięcie do gumy,skądinąd obłednie wykonane,po całym dniu noszenia nieznacznie,
powodowało zmęczenie nadgarstka..nieco wbijał mi się w przegub..
bransoleta super wygodna i technologicznie doskonała,ale zapięcie już nie tak finezyjne..
Odpowiedz do tematu
:
:
Może źle dociąłeś gumę?
Aby leżała idealnie powinna być nieco dłuższa guma przy "12" niż ta od strony "6".
Jak dotniesz prawidłowo to wtedy zapięcie nieco się "odgina" i leży bardziej ergonomicznie.
Ostatnio zmieniony przez pisar 2011-01-20, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
altec napisał/a: |
U mnie to zapięcie do gumy,skądinąd obłednie wykonane,po całym dniu noszenia nieznacznie,
powodowało zmęczenie nadgarstka..nieco wbijał mi się w przegub.. bransoleta super wygodna i technologicznie doskonała,ale zapięcie już nie tak finezyjne.. |
Może źle dociąłeś gumę?
Aby leżała idealnie powinna być nieco dłuższa guma przy "12" niż ta od strony "6".
Jak dotniesz prawidłowo to wtedy zapięcie nieco się "odgina" i leży bardziej ergonomicznie.
Ostatnio zmieniony przez pisar 2011-01-20, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-01-20, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
mogło tak być,ciąłem symetrycznie...
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-01-20, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Piękny zegarek i świetne fotki
Strasznie mi się podoba guma od tego Sinna
Strasznie mi się podoba guma od tego Sinna
:
Cenię U1 za niepowtarzalność... nie ma swoich zamienników, odpowiedników ani poor-man'ów.
Jednak Sinna nie lubię.
Jednak Sinna nie lubię.
:
Wywiad tu się nie zgodzę bo jednak Kobold Large Soarway Diver można uznać za zamiennika Sinna może nie w tak drastycznym stopniu, ale jednak coś między nimi widać podobizny
:
ale taką ezgotyczno-erotyczną markę jak Kobold można pominąć...
:
No niby tak, ale wiesz jakby co to coś podobnego jest
:
ja oko przymykam na ten mały występek podobieństwa do Kobolda
:
Jak kto woli
:
Fakt. A niepowtarzalność to już rzadka cecha wśród zegarków.
Wywiad napisał/a: |
Cenię U1 za niepowtarzalność... nie ma swoich zamienników, odpowiedników ani poor-man'ów.
|
Fakt. A niepowtarzalność to już rzadka cecha wśród zegarków.
:
U1 to mi się kiedyś podobał, jak się zdjęć naoglądałem to coś mi się w głowie poprzestawiało - jest tak prawie, prawie, ale jednak czegoś mi tam brak.
Niech się nosi .
Niech się nosi .
:
Odpowiedz do tematu
Wskazówki i indeksy robią ten zegarek Foty miazga
Super Podpis Bulwo