Odpowiedz do tematu
:
Jeden z najdłużej otwierających się tematów na naszym forum. O czymś to świadczy.
:
Swietna kolekcja...robi wrazenie.No i masz kilka sztuk na ktore poluje : )
Jednak gdybym mogl cos opinii zapodac...to niezaciekawy efekt daja te "tla" gazetowe.Przez nie psuje sie efekt calosci jak dla mnie...mysle ze fajniej by to wygladalo z innym obiciem scianek (nie zdjecia i czasopisma).Ale to tylko moje subiektywne zdanie.Tak czy siak najwazniejsza przeciez kolekcja.
Jednak gdybym mogl cos opinii zapodac...to niezaciekawy efekt daja te "tla" gazetowe.Przez nie psuje sie efekt calosci jak dla mnie...mysle ze fajniej by to wygladalo z innym obiciem scianek (nie zdjecia i czasopisma).Ale to tylko moje subiektywne zdanie.Tak czy siak najwazniejsza przeciez kolekcja.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
no pozostaje mi tylko pogratulować taaaakiej świątyni
fajna aranżacja sporej ilości zacnych czasomierzy, hejt
fajna aranżacja sporej ilości zacnych czasomierzy, hejt
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Szczęka opada.Fantastyczna kolekcja.
:
tej Wuja - a dlaczego nie widziałem tego Zenka?
to 6001?
Zabierz go do Wrocka
to 6001?
Zabierz go do Wrocka
:
Bo żeś Grzechu źle patrzył (albo ne tam dzie trzeba )
Nie, to 8558
Zabiore na ustawke wielkopolską
Nie, to 8558
Zabiore na ustawke wielkopolską
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
no to właściwie nie ma już celu żeby z pokoju wychodzić monumentalne!
:
Odpowiedz do tematu
Szpaner ...
Swoją drogą zauważyłem całkiem niebrzydkiego Starta w kolekcji.
Co do witrynek to zacytuję mojego poprzednika bo chyba to słowo najlepiej oddaje ducha ... MONUMENTALNE
Swoją drogą zauważyłem całkiem niebrzydkiego Starta w kolekcji.
Co do witrynek to zacytuję mojego poprzednika bo chyba to słowo najlepiej oddaje ducha ... MONUMENTALNE