Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Daito zdjęcie z ręki ale myślę, że szpary widać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Co to za kajdan
Szczotkowany jest
Szczotkowany jest
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Gdzieś w wątku o Żubrze wklejałem więcej fotek tych szczelin .. Mam, to było przy okazji dyskusji nt szczelin w kopercie Żubra ..
free photo upload
image hosting
image upload no compression
image upload no limit
screen grab
imgur
how to screen capture
free photo upload
image hosting
image upload no compression
image upload no limit
screen grab
imgur
how to screen capture
:
kornel91, Tomek, Dzięki Panowie...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Wygrzebałem temat, gdzie można sobie wrzucić do archiwum
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
bow, wstawiaj do woli
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Wadą tego zegarka jest to że jest mocno opalony... taki... afrykański trochę Poza tym to bym nosił...
bow napisał/a: |
Wygrzebałem temat, gdzie można sobie wrzucić do archiwum
|
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Wojtek zapraszam do wstawienia fotek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Jutro...
Ten zegarek jest zajefajny
Myślałem, że śruby, że szczelina, że kanty...nic mi teraz nie przeszkadza a na łapie leży jak dla mnie robiony.
Nawet koleżance małżonce się spodobał, zresztą oba pochwaliła
Nawet do marinki zaczęła się przymierzać ale niestety, ma alergię na nikiel więc z noszenia nici.
Ten zegarek jest zajefajny
Myślałem, że śruby, że szczelina, że kanty...nic mi teraz nie przeszkadza a na łapie leży jak dla mnie robiony.
Nawet koleżance małżonce się spodobał, zresztą oba pochwaliła
Nawet do marinki zaczęła się przymierzać ale niestety, ma alergię na nikiel więc z noszenia nici.
:
Musiałbym go na zywca zobaczyc bo na fotach mi sie sie tylko dekiel podoba
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-12-31, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
A koronka nie?
i pasek z klamerką?
lużna wariacja w b/w?
a może z choinką w tle?
Wystarczy na dziś, trzeba zmienić zegarek i posylwestrować
i pasek z klamerką?
lużna wariacja w b/w?
a może z choinką w tle?