Kasamene napisał/a: | ||
I dobrze, że zmieniłeś zdanie. Do odważnych świat należy! ![]() ![]() |
Fazi napisał/a: |
Było się do mnie zgłosić... ![]() ![]() ![]() |
Smok napisał/a: |
Kupiłem zegar ze sklepu good-stuffs prawie tydzień temu i na razie nic. Przed zakupem wysłałem pytanie o szczegóły wysyłki i zaznaczyłem oczywiście co chcę kupić - sprzedawca odpowiedział i nie pisnął ani słowa o tym, żeby zegar miał być niedostępny, tak więc logicznie rzecz biorąc powinien być na składzie. Jeśli kupiony przeze mnie zegar jest na składzie, to chyba powinien zostać wysłany w ciągu maksymalnie kilku dni. Wysłałem maila z zapytaniem, kiedy moje zamówienie zostanie wysłane i na razie nie doczekałem się odpowiedzi. Nie wiem, czy zaczynać się już niepokoić i zakładać spór na Paypalu ![]() |
Oczekiwałbym tylko maila z dwoma linijkami tekstu - w jednej numer nadania przesyłki, w drugiej link do trackingu.
|
Ja kupowałem od niego pierwszy raz, tak więc miałem konstytucyjne prawo lekko się zaniepokoić ![]() Co do budzika, zajrzałem już mu w mechanizm i pierwsza reakcja to ![]() Wykonanie na najwyższym poziomie, płyty mechanizmu szlifowane w pasy, 15 kamieni, mikroregulacja ![]() |
Kasamene napisał/a: |
Gratulacje Smoku, bardzo w porządku to zegarzysko! A tak bez zaglądania w mechanizm, jeśli można... Parę razy się chciałem na to zamachnąć, i za każdym razem powstrzymywał mnie strach o to, jak te "stópki" wyglądają w rzeczywistości. To metal czy jakieś metalizowane tworzywo? |
Kasamene napisał/a: |
Yun Liao (czy jak się nazywa, dość dawno nie miałem styczności...) zdecydowanie nie jest partnerem dla rożnych młodych - wykształconych, którzy oczekują bieżącej aktualizacji statusu ich zamówienia na FB, nie mówiąc o dostawie na trzeci dzień po zakupie ![]() |