Dzięki wielkie Panowie!
kornel91 Dla mnie wygląda tak jakby AR był wewnątrz, szkiełko jest wyjątkowo przejrzyste.
Daito Generalnie ilekroć jest wybór data / brak daty, wybieram wersję "uboższą", niestety nie zawsze się da. Inna sprawa, że nie czuję się designersko powołany do wybrzydzania Albo coś mi się podoba albo nie, DB akurat wpadł mi w oko, więc nie kombinuję z czym, albo bez czego byłoby mu lepiej
Odpowiedz do tematu
:
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Rozumiem... miałem tak samo przy wyborze Pro Sun'a
Kasamene napisał/a: |
Daito Generalnie ilekroć jest wybór data / brak daty, wybieram wersję "uboższą", niestety nie zawsze się da. Inna sprawa, że nie czuję się designersko powołany do wybrzydzania Albo coś mi się podoba albo nie, DB akurat wpadł mi w oko, więc nie kombinuję z czym, albo bez czego byłoby mu lepiej |
Rozumiem... miałem tak samo przy wyborze Pro Sun'a
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Zegar palce lizać! I ten bezel szafirowy... Ten model, poza Juggernautem, to kolejny DB na którego mam ochotę...
:
Jak mówiłem, że trzeci db mi nie potrzebny to kłamałem...
Tomka mi się podoba bardzo ale te zdjęcia mnie upewniły, że nie ma ucieczki
Kwestia tylko który, ale granatowo słoneczkowych już mam trochę a jedyny czarny monster z plongierowymi wskazówkami zmienił się ostatnio w srebrnonakładane cuś Ala doxa, zatem chyba czarny.
Po co ja tu wc.....
Tomka mi się podoba bardzo ale te zdjęcia mnie upewniły, że nie ma ucieczki
Kwestia tylko który, ale granatowo słoneczkowych już mam trochę a jedyny czarny monster z plongierowymi wskazówkami zmienił się ostatnio w srebrnonakładane cuś Ala doxa, zatem chyba czarny.
Po co ja tu wc.....
Skate or die!
:
Czarny?
Remik napisał/a: |
To już niedługo trójkącik będzie |
Czarny?
:
Nieee, niebieski
Tomek napisał/a: | ||
Czarny? |
Nieee, niebieski
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
To będą dwa
:
Miałem niesamowita ochotę na czerwoną tarczę... Tylko czas oczekiwania mnie zniechęcił, bo czarna była od ręki
:
Czerwone DB na kizi długo sprzedawał chyba za 900zł później był.
Kasamene napisał/a: |
Miałem niesamowita ochotę na czerwoną tarczę... Tylko czas oczekiwania mnie zniechęcił, bo czarna była od ręki |
Czerwone DB na kizi długo sprzedawał chyba za 900zł później był.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No ale to trzeba we właściwym czasie i we właściwym miejscu być niestety
:
A to ciekawe czemu Hegemon nie wziął - on cały czas szuka czerwonego divera...
Skate or die!
:
Chyba rozmiar mu nie konweniował
prezesso napisał/a: |
A to ciekawe czemu Hegemon nie wziął - on cały czas szuka czerwonego divera... |
Chyba rozmiar mu nie konweniował
:
Obawiam się, że nie!
Tomek napisał/a: |
Foty zgłoszone Adminowi do konkursu kalendarzowego? |
Obawiam się, że nie!
:
+1000
Tomek napisał/a: |
Foty zgłoszone Adminowi do konkursu kalendarzowego? Mój kandydat: nr 2. |
+1000
Skate or die!
:
+1000
Załóż go na bransoletę i coś dorzuć jeszcze
Odpowiedz do tematu
prezesso napisał/a: | ||
+1000 |
+1000
Załóż go na bransoletę i coś dorzuć jeszcze
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91