Odpowiedz do tematu
:
Wklej, choćby i z kalkulatora, U2 to dość egzotyczny zegarek
:
No i jest Mimo iż zegarki są podobne U2 jest inny w odbiorze, tarcza tarczą ale w U1 brakowało mi tego zajefajnego szkła. Ciesze się że wrócił do mnie ten model, są różne opinie np. że tarcza jest przeładowana itp. ale są to najczęściej głosy osób które tego zegarka nie miały w ręku lub nie miały bezpośredniego porównania. Ja już mam
Fotka mojego starego U
Fotka mojego starego U
:
Ostatnio zmieniony przez nav 2013-05-29, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Fajny jest, niech się dobrze nosi. Swoją drogą myślę że na gumie też dobrze by wyglądał. Jest na 2893 czy też już na którejś Sellicie?
Ostatnio zmieniony przez nav 2013-05-29, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Na razie jeszcze Eta bo chyba nie ma zastępstwa tego werku z Selity, co do gumki to już na niej jest a dziewicza bransa poszła do pudełka. Zegarek ma raptem niecałe dwa miesiące
:
Jak będziesz miał trochę czasu to zrób mu osobną galerię bo zegarek ciekawy a u nas rzadkość.
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-29, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Jak się zbiorę w sobie to coś zrobię ale ani sprzętu ani specjalnej miłości do fotografii nie mam. W sieci tyle tego, nawet bezpośrednie porównanie obu modeli, np. takie:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-29, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
:
W U1 jak dla mnie lepsze szkiełko...
:
Mnie płaskie szkiełko też bardziej odpowiada. U1 jest w 100% zegarkiem użytkowym, nie ma w nim niczego niepotrzebnego.
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-30, 06:35, w całości zmieniany 2 razy
Spoko, co kto lubi Miałem U2 dwa potem sprzedałem, następnie kupiłem U1 ale jak widać długo nie zabawił. Za to Nav się cieszy
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-30, 06:35, w całości zmieniany 2 razy
:
Nie, no wiadomo, każdy lubi co innego, U2 też bym nosił
:
Całe życie myślałem, że u1 to jedyne sensowne rozwiązanie, teraz jak patrze na oba razem to sam już nie wiem.
U2 też ma to coś.
U2 też ma to coś.
:
Kudlaty zerkniuj na stronę Sinn'a to znajdziesz jeszcze kilka innych sensownych rozwiązań
:
A podają namiary do kliniki gdzie można nerke oddac?
:
Chwila przerwy w pracy...
[ Dodano: 2013-06-02, 14:57 ]
I po pracy...
[ Dodano: 2013-06-02, 14:57 ]
I po pracy...
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-06-03, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Fajne fotki Jedno co zauważyłem to to iż oba zegarki mają inną grubość bezla. Jest to minimalna różnica , U2 z uwagi na sama grubość szkła ma trochę grubszy. Chętnie bym to na żywo sprawdził, bo pewności na 100% nie mam.
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-06-03, 08:51, w całości zmieniany 1 raz