Przepraszam, że OT ale myślę, że z punktu widzenia projektowania, to stworzenie zegarka wykorzystując elementy przodu mechanizmu jest trudniejsze, niż wstawienie klasycznej tarczy. Do tego to jakaś względna nowość - nie tylko zwykły skeleton. Design ma w założeniu to do siebie, że nie może być tylko kopiowaniem starych wzorów. W każdej epoce powinien wnieść coś charakterystycznego dla swoich czasów. I ten, kto lubi tradycję i ten, kto woli nowoczesność - każdy może znaleźć coś dla siebie. Dlatego podobają mi się projekty typu jak ten (no może akurat dla mnie wskazówki za wąskie) czy Orient CFTAB003T albo BULOVA 98A113.
Gratulacje
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-04-24, 04:35, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-04-24, 04:35, w całości zmieniany 1 raz
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Świetny zegarek
Sam się zastanawiam nad kupnem tego modelu ale w wersji czerwonej.
Sam się zastanawiam nad kupnem tego modelu ale w wersji czerwonej.
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-04-28, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
Widzę że jesteś z Wro więc jeżeli chciałbyś zobaczyć go na żywo to można by się ustawić na jakieś piwko
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-04-28, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Wg mnie cała linia Orient Star retro future jest co najmniej ciekawa. Poza tym jakość wykonania jest... miód Gratuluję bo jest czego