Mesh shark i Orient Sub CER00008D0
Odpowiedz do tematu

:
zobaczysz, kiedyś się nawiniesz pod obuch ;) :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Na szczotkowanym meshu tak, na blyszczacym nie. Na dobrze dobranym 2-kolorowym nato - zdecydowanie tak ;) To tak na moj gust oczywiscie.

Cos czuje, ze jakbym zrobil sobie foty tego zegarka to bym go kupil, ale czarnego raczej :D Na tych fotach nie widze czy jakosc detali jest swietna czy taka blaszkowata. Szukam cos zamiast MQJ-a, tez z mercedesami, czarnego, ale bardzo dobrze wykonanego. Najlepiej do 800 zl. Chyba ze szafir z AR itd to do 1200.

s

Ostatnio zmieniony przez strix 2013-06-05, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Dlatego na podstawie Twoich fot nie kupuje się zegarków, to jedno z podstawowych zaleceń tego forumu :D
Ja i warsztatu nie mam i umiejętności, a foty cykam głównie telefonem, czasem kompaktem. Jedno z tych jest lustrzanką, kiedy pożyczyłem sobie na chwilę fajny obiektyw.

Wykonanie tego Orienta jest na poziomie... taniego Orienta ;) Dałem za niego, w stanie praktycznie NOS równowartość 105 $. A ma szafir, tyle że bez AR. W sumie trochę gorzej niż małe mako, bezel ciut lata na boki, no i bransa gorsza, ale reszta bez zastrzeżeń.
Już ten mesz kosztował mnie więcej ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Dlatego na podstawie Twoich fot nie kupuje się zegarków, to jedno z podstawowych zaleceń tego forumu :D

EE to wlasnie zaleta, bo widac szczegoly. A ze ja mam tylko piekne zegarki to i szczegoly pieknie wychodza - proste :))

[quote="goTomek"]
W sumie trochę gorzej niż małe mako/quote]

No wiec wlasnie jakby byl na poziomie Ray'a albo malego mako to tak, ale czuje, ze jest jednak mniej dopracowany.

s

:
Tomek - pierwsze zdjęcie z drugiej serii - super!

BTW - zgłosiłeś już coś do kalendarza?

:
Dzięki, właśnie to zdjęcie sam obiektyw zrobił ;) choć mówią że niby fotograf robi, nie sprzęt.

A BTW to se żarty urządzasz :oops: , muszę przeglądnąć czy tam w ogóle cokolwiek się nadaje, żeby publicznie pokazać, jak znajdę jakiś wolny słoneczny dzień i znów te super 100mm rurę wyłudzę to może się odważę :)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Pełna wersja forum