Odpowiedz do tematu
:
Karol, Ty wiesz...
:
Drugi R22 wyrasta na forum Ankieta wpierw, zawracanie głowy i d...py no i zakup Wskazówki ma fajne, proste, z lumą jakie lubię, detale w macro robią wrażenie. Ale jak to już napisali znawcy chyba na kizi, jest to kosmiczna technologia, z hałte lorrolożerią nie ma nic wspólnego, ot taki kalkulator bardziej wypasiony dla prawdziwych pasjonatów
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
ale mnie Karol wk&@&@^
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Sam jestes R22
Fakt, że ankiete jak robiłem to już bardziej z ciekawości, bo wiedziałem co będzie
Przepraszam, więcej nie będę pytał kumotrów o opinie, przecież tego nie powinno się robić na forum
Fakt, że ankiete jak robiłem to już bardziej z ciekawości, bo wiedziałem co będzie
Przepraszam, więcej nie będę pytał kumotrów o opinie, przecież tego nie powinno się robić na forum
:
Ostatnio zmieniony przez Przemek 2013-04-06, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Dużo toto ma średnicy? i L2L jakiś znośny na małą łapę?
edit. o r22 żartowałem Zegar spoko, gratki raz jeszcze, fajnie że to nie rolex
edit. o r22 żartowałem Zegar spoko, gratki raz jeszcze, fajnie że to nie rolex
Ostatnio zmieniony przez Przemek 2013-04-06, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Eee tam, to brzydal taki a w dodatku na baterie jak dziecinny samochodzik...
:
Nie no ja też
Gabaryty obmacasz w Zgierzu
Przemek napisał/a: |
Dużo toto ma średnicy? i L2L jakiś znośny na małą łapę?
edit. o r22 żartowałem Zegar spoko, gratki raz jeszcze, fajnie że to nie rolex |
Nie no ja też
Gabaryty obmacasz w Zgierzu
:
Bardzo bym chciał, ale pewnie będę w rozjazdach gdzieś w Polsce niekoniecznie w Zgierzu...
Karolewskiej napisał/a: |
Gabaryty obmacasz w Zgierzu |
Bardzo bym chciał, ale pewnie będę w rozjazdach gdzieś w Polsce niekoniecznie w Zgierzu...
:
w sumie jakby się człowiek sprytnie zakręcił i jakąś flaszkę przywiózł to licząc że bedzie jak ostanio, to z GS ma szansę człowiek wyjechać
żeby tylko inne sępy nie wyprzedziły w wyścigu
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Karolewskiej napisał/a: |
Gabaryty obmacasz w Zgierzu |
w sumie jakby się człowiek sprytnie zakręcił i jakąś flaszkę przywiózł to licząc że bedzie jak ostanio, to z GS ma szansę człowiek wyjechać
żeby tylko inne sępy nie wyprzedziły w wyścigu
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja z Karolem jadę na zlot...także możesz nie zdarzyć
:
a nie masz dyżuru Panie Dróżnik?
sfinja i grabieżca
sfinja i grabieżca
:
Ekhmmm...
Baterie powiadasz?
Karol - Ty już wiesz
Woytec60 napisał/a: |
Eee tam, to brzydal taki a w dodatku na baterie jak dziecinny samochodzik...
|
Ekhmmm...
Baterie powiadasz?
Karol - Ty już wiesz
:
nawet , nawet to Grand Seiko
:
Spokojnie... Czarek pewnie by przejął, ale budżet trochę duży jest
World Wide Watches
:
Trochę ? Trochę ?
Cieszę się, że masz takie dobre zdanie o moim stanie posiadania