Karolewskiej`s Grand Seiko SBGE001
Odpowiedz do tematu

Szymon
[Usunięty]
:
Karol, Ty wiesz... :głową w mur:

:
Drugi R22 wyrasta na forum :P Ankieta wpierw, zawracanie głowy i d...py no i zakup :)) Wskazówki ma fajne, proste, z lumą jakie lubię, detale w macro robią wrażenie. Ale jak to już napisali znawcy chyba na kizi, jest to kosmiczna technologia, z hałte lorrolożerią nie ma nic wspólnego, ot taki kalkulator bardziej wypasiony dla prawdziwych pasjonatów pifko

:
ale mnie Karol wk&@&@^ :wkurzony:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Sam jestes R22 :)

Fakt, że ankiete jak robiłem to już bardziej z ciekawości, bo wiedziałem co będzie :)

Przepraszam, więcej nie będę pytał kumotrów o opinie, przecież tego nie powinno się robić na forum :(

:
Dużo toto ma średnicy? i L2L jakiś znośny na małą łapę?

edit. o r22 żartowałem :)) Zegar spoko, gratki raz jeszcze, fajnie że to nie rolex ;)

Ostatnio zmieniony przez Przemek 2013-04-06, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60
[Usunięty]
:
Eee tam, to brzydal taki a w dodatku na baterie jak dziecinny samochodzik... :foch:
:głową w mur:

:
Przemek napisał/a:
Dużo toto ma średnicy? i L2L jakiś znośny na małą łapę?

edit. o r22 żartowałem :)) Zegar spoko, gratki raz jeszcze, fajnie że to nie rolex ;)

Nie no ja też :)

Gabaryty obmacasz w Zgierzu :D

:
Karolewskiej napisał/a:

Bardzo bym chciał, ale pewnie będę w rozjazdach gdzieś w Polsce :/ niekoniecznie w Zgierzu...

:
Karolewskiej napisał/a:

hmmm hmmm hmmm w sumie jakby się człowiek sprytnie zakręcił i jakąś flaszkę przywiózł to licząc że bedzie jak ostanio, to z GS ma szansę człowiek wyjechać
żeby tylko inne sępy nie wyprzedziły w wyścigu :)

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-06, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja z Karolem jadę na zlot...także możesz nie zdarzyć cool

:
a nie masz dyżuru Panie Dróżnik? :złośliwiec:
:)
sfinja i grabieżca

:
Woytec60 napisał/a:
Eee tam, to brzydal taki a w dodatku na baterie jak dziecinny samochodzik... :foch:
:głową w mur:

Ekhmmm...
Baterie powiadasz?

Karol - Ty już wiesz ;-)

:
nawet , nawet to Grand Seiko :twisted:

:
Spokojnie... Czarek pewnie by przejął, ale budżet trochę duży jest :złośliwiec:

World Wide Watches
:
pasti napisał/a:
budżet trochę duży jest

Trochę ? Trochę ?
Cieszę się, że masz takie dobre zdanie o moim stanie posiadania :)
Dla mnie to kosmos...ale ładny kosmos ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum