Svedos, gdzie Ty tam słoneczko widzisz na tej tarczy?
Albo mamy inne modele albo ja ślepy jestem...
Może ktoś potwierdzić, jest ten szlif?
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-27, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-03-27, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
:
To taki metalik bardziej niż słoneczko-słoneczko
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ja niebieski mam nie biały, ale IMHO jest tam to słoneczko delikatne. Tylko że ja się nie znam
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
I dokładnie takie same słoneczko jest na białym , tyle tylko że na tym kolorze słabo to widać bo też jak powiedział Iks jet on lekko metaliczny i szlif się z metalicznym ziarnem lekko "zlewa" ale na 100 % jest to tarcza ze szlifem słonecznym.
:
Niech Wam będzie...
Ciekawe to jednak bo oprócz przyglądania się tarczy przez lupkę obszukałem chyba z "pół internetu" i nigdzie w opisach tego modelu nie było napisane o szlifie na tarczy.
Opisy posiadaczy na innych forach też o tym nie wspominają.
No ale lepsze oczy macie ode mnie więc kłócił się nie będę
Ciekawe to jednak bo oprócz przyglądania się tarczy przez lupkę obszukałem chyba z "pół internetu" i nigdzie w opisach tego modelu nie było napisane o szlifie na tarczy.
Opisy posiadaczy na innych forach też o tym nie wspominają.
No ale lepsze oczy macie ode mnie więc kłócił się nie będę
:
ujdzie ten zegar ja czekam na zaskakującą nową sesję: SVEDOSA VINTAGE SHOW
:
Ze szlifem na tarczy zgodzę się, w moim egzemplarzu też da się to zauważyć, nie jest to bardzo mocny efekt, ale jest. W sumie jak kupowałem byłem przekonany, że tarcza jest czysta biała, bez szlifu
Klamra jest świetna, do tego paska pasuje zajefajnie
Co tak na początku zaczęliście o piramidzie "prestiżu"? Jakieś wznowienie dyskusji na kizi mnie może ominęło?
Podsumowując, zegar spoko. Tarcza w słusznym kolorze No i fotki super, może kiedyś się takie nauczę popełniać
Klamra jest świetna, do tego paska pasuje zajefajnie
Co tak na początku zaczęliście o piramidzie "prestiżu"? Jakieś wznowienie dyskusji na kizi mnie może ominęło?
Podsumowując, zegar spoko. Tarcza w słusznym kolorze No i fotki super, może kiedyś się takie nauczę popełniać
:
Tego z lewej możesz mi wysłać...
Albo nie, weź go na zlot, to ulegnie zniknięciu...
Albo nie, weź go na zlot, to ulegnie zniknięciu...
:
Dzięki Svedos o to mi chodziło
:
Odpowiedz do tematu
To jak już tak testujesz to pokaż jeszcze jak wygląda różnica w grubości.