Seiko SARB045 - jeszcze parę fotek:-)
Odpowiedz do tematu

:
Fotki zamiatają, sejkacz też. Jakiś czas temu był moim celem - niestety (według mojej żony stety ;) )nie udało mi się spieniężyć Tissota Le Locle i brak gotowizny uniemożliwił mi ten zakup. Szkoda, bo zegarek mi się podoba. Emocje co prawda opadły, ale nadal uważam ten model za jeden z najpiękniejszych czasomierzy, a już bez wątpienia mających "to coś" w sobie. Niech się nosi.

:
No proszę kolejny artysta na forum. Piękne zdjęcia. Zegarek również. Trochę mi namieszałeś, bo dotąd czarny SARB wydawał mi się najładniejszy ;)

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-01-26, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
:
:shock: :shock: :shock:
ale foty!!!

A za zegarek to masz fpysk!
Bo ja też chcę taki!

Gio
[Usunięty]
:
Buczo napisał/a:
No proszę kolejny artysta na forum. Piękne zdjęcia. Zegarek również. Trochę mi namieszałeś, bo dotąd czarny SARB wydawał mi się najładniejszy ;)

Najładniejszy to chyba jednak jest brązowy, ale niedostępny już niestety jako nowy.

[ Dodano: 2013-01-27, 00:16 ]
wahin napisał/a:
Zajrzyj tutaj: http://www.chinawatches.pl/viewforum.php?f=76

Dzięki, poczytam. A zdjęcia do kalendarza chętnie udostępnię. I to nawet lepsze niż te:-)

Dzięki wszystkim za przemiłe opinie.

:
Jak robiłeś zdjęcia , bo wyszły miodnie .

Gio
[Usunięty]
:
Ale co dokładnie chcesz wiedzieć o robieniu tych zdjęć, bo nie za bardzo rozumiem o co pytasz.

:
..o obróbkę fotki pytam .

Gio
[Usunięty]
:
Fotografuję zawsze w RAW. Wywołuję w fotoszopie i na tym etapie jest najwięcej mieszania. Ale przede wszystkim staram się tak zrobić wyjściowe zdjęcie, żeby nie było konieczności dorabiania czegokolwiek na etapie obróbki. Dlatego najwięcej czasu zajmuje mi ustawianie planu zdjęciwego, pomiary światła itp, Ja jestem wychowany na fotografii analogowej, dlatego robię wszystko, żeby zdjęcie bylo po prostu dobre jeszcze przed obróbką:-)

:
Gio napisał/a:

Dzięki, poczytam. A zdjęcia do kalendarza chętnie udostępnię. I to nawet lepsze niż te:-)

Hola, hola, bez żadnych samozachwytów :P
Udostępniane zdjęcia są ocenianie komisyjnie, poddawane głosowaniu i dopiero pokazywane całemu światu w formie kalendarza :D

Gio
[Usunięty]
:
wahin napisał/a:
Gio napisał/a:

Hola, hola, bez żadnych samozachwytów :P
Udostępniane zdjęcia są ocenianie komisyjnie, poddawane głosowaniu i dopiero pokazywane całemu światu w formie kalendarza :D

No domyślam się, że jakaś selekcja następuje skoro zdjęć i ich autorów trochę tu jest:-) Jakbyś jeszcze był tak uprzejmy żeby mi wskazać ślady tego samozachwytu to będę wdzięczny...

emster
[Usunięty]
:
Gio, pochwal się jeszcze gdzie kupiłeś, bo i ja na niego poluje od jakiegoś czasu :)

Gio
[Usunięty]
:
emster napisał/a:
Gio, pochwal się jeszcze gdzie kupiłeś, bo i ja na niego poluje od jakiegoś czasu :)

Od Higuchi'ego sprowadziłem. Dostępność się zmniejsza, bo nie ma go już w katalogu. To mnie zdopingowało, bo od dawna chciałem go mieć:-)

:
Fajny SARBik, a zdjęcia jeszcze lepsze. ;)
Właśnie wpadł mi do głowy pomysł, żeby sprawić sobie białego i zamienić wskazówki sekundowe z SARBem001, czyli do białego niebieska sekundowa a do kredensa srebrna. hmmm

Gio
[Usunięty]
:
machlo napisał/a:
Fajny SARBik, a zdjęcia jeszcze lepsze. ;)
Właśnie wpadł mi do głowy pomysł, żeby sprawić sobie białego i zamienić wskazówki sekundowe z SARBem001, czyli do białego niebieska sekundowa a do kredensa srebrna. hmmm

No to do takiej operacji trzeba tylko mieć kredensa, którego zdobycie nie jest chyba aktualnie operacją trywialną:-)

:
Gio, w moim przypadku ten problem mam już na szczęście za sobą. :twisted:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum