Odpowiedz do tematu
:
Z_bych, nosilbym oj nosil
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ależ ona powyginana jest Wygląda to niesamowicie, do tego płynąca sekunda, wersja w brązie... rozmarzyłem się
:
Ostatnio zmieniony przez missed555 2012-11-30, 22:25, w całości zmieniany 3 razy
Fajna Bulova
Ale ta fajniejsza
Ale ta fajniejsza
Ostatnio zmieniony przez missed555 2012-11-30, 22:25, w całości zmieniany 3 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2012-11-30, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Iks, na pasku jest fajniejszy. Zapytaj Tomka. Weź na kajdanie i mi go przeslesz
A co do mojego - brązowego byś kupił???
Czarny jest sergut i nawet olrajt. No i nastajaszczij! A jak będziesz miał za dużo czarnych, to opchniesz jakiś po taniości
A co do mojego - brązowego byś kupił???
Czarny jest sergut i nawet olrajt. No i nastajaszczij! A jak będziesz miał za dużo czarnych, to opchniesz jakiś po taniości
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2012-11-30, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
:
[ Dodano: 2012-11-30, 22:36 ]
Właśnie ja się tak zastanawiam..., że w sumie inne kolorki to tak trochę na siłę u mnie, bo czarny i zbliżone noszą mi się najlepiej jednak. Kurde - nic nie piję, żepy po pijaku nie kliknąć
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-11-30, 22:40, w całości zmieniany 2 razy
Cytat: |
Ale ta fajniejsza |
[ Dodano: 2012-11-30, 22:36 ]
Z_bych napisał/a: |
Czarny jest sergut i nawet olrajt. No i nastajaszczij! A jak będziesz miał za dużo czarnych, to opchniesz jakiś po taniości |
Właśnie ja się tak zastanawiam..., że w sumie inne kolorki to tak trochę na siłę u mnie, bo czarny i zbliżone noszą mi się najlepiej jednak. Kurde - nic nie piję, żepy po pijaku nie kliknąć
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-11-30, 22:40, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Widziałem tą Bulowę (tego Bolovę raczej). I w tym zegarku są fajne dwa elementy: przeciwwaga sekundnika i kolor
Ale zawsze powtarzam - jak dobrze, że jesteśmy różni
[ Dodano: 2012-11-30, 23:40 ]
Kozacki na kajdanie jest stalowo-złoty
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2012-11-30, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
missed555 napisał/a: |
Fajna Bulova
Ale ta fajniejsza Obrazek |
Widziałem tą Bulowę (tego Bolovę raczej). I w tym zegarku są fajne dwa elementy: przeciwwaga sekundnika i kolor
Ale zawsze powtarzam - jak dobrze, że jesteśmy różni
[ Dodano: 2012-11-30, 23:40 ]
Iks napisał/a: |
Właśnie ja się tak zastanawiam, że inne kolorki to tak trochę na siłę, bo czarny i zbliżone noszą mi się najlepiej jednak. Kurde - nic nie piję, żepy po pijaku nie kliknąć |
Kozacki na kajdanie jest stalowo-złoty
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2012-11-30, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
:
widziałem - tragedia
za to taki:
http://www.amazon.com/gp/...ref=ent_fb_link
Z_bych napisał/a: |
stalowo-złoty |
widziałem - tragedia
za to taki:
http://www.amazon.com/gp/...ref=ent_fb_link
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To samo, ale nie to samo. Mnie urzekła totalnie tarcza. W brązowym i czarnym jest czteropoziomowa! A indeksy to jeszcze inna historia:)
:
Daj mi taką w cenie tej Zbyszkowej i biorę. Nawet dwie.
missed555 napisał/a: |
Fajna Bulova
Ale ta fajniejsza |
Daj mi taką w cenie tej Zbyszkowej i biorę. Nawet dwie.
:
Myslisz, ze puscilbys przed przyszlorocznym halloween z zarobkiem?
Idealny do stroju zombie
s
Santino napisał/a: | ||
Daj mi taką w cenie tej Zbyszkowej i biorę. Nawet dwie. |
Myslisz, ze puscilbys przed przyszlorocznym halloween z zarobkiem?
Idealny do stroju zombie
s
:
Jedną bym sobie zostawił...
strix napisał/a: |
Idealny do stroju zombie |
Jedną bym sobie zostawił...
:
Ja też
Kuba
:
Kurcza, gdyby ta srebrna nie kosztowała 2 razy tyle co te z ciemnymi tarczami to już bym brał! Ogólnie super koperta. Gratuluję posiadaczom
:
A ja bym brał taką ale brakuje mi szafiru w cenie
Ostatnio zmieniony przez missed555 2012-12-01, 07:49, w całości zmieniany 3 razy
stfraw napisał/a: |
Kurcza, gdyby ta srebrna nie kosztowała 2 razy tyle co te z ciemnymi tarczami to już bym brał! |
A ja bym brał taką ale brakuje mi szafiru w cenie
Ostatnio zmieniony przez missed555 2012-12-01, 07:49, w całości zmieniany 3 razy
:
Odpowiedz do tematu
To ja dam przeciwwagę dla tych ochów i achów - kupiłem toto jakiś czas temu z ciekawości i niedługo potem poszło do ludzi...
Zegar ciekawy, jest kilka fajnych smaczków, ale po pewnym czasie sam nie wiedziałem co mnie tak początkowo urzekło.
Zegar ciekawy, jest kilka fajnych smaczków, ale po pewnym czasie sam nie wiedziałem co mnie tak początkowo urzekło.