Czech made
Odpowiedz do tematu

:
Faktycznie,coś jakby skóra węża,a koperta stalowa?

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Nie, chrom, niestety. A szkoda, bo to śliczny vintage :) . Do tego na ciut rzadszym cal.55. I prachotesne - jak potrzeba :) A akurat ta skrytykowana przez alamo fotka mnie podoba się najbardziej - pięknie wyeksponowana faktura tarczy w ieco krzywym zwierciadle ;)

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Zdjęcia mnie powaliły. Cudaczne ale dla mnie extra. :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Przy okazji zrobiłem sobie jeszcze 4 nie-czeskie. To całkiem fajna zabawa, musze powiedzieć :grin:

Ten Longines mi się najbardziej podoba - "oszczędnie" i ciekawie, a kształty wyszły IMO śliczne :)

i moja "reklamówka" ;)

A na koniec wlecimy w tunel czasoprzestrzenny :cool:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-05-19, 17:48, w całości zmieniany 4 razy
Spam
[Usunięty]
:
Waść mógłbyś w cukierni torty przystrajać :twisted:

:
Spam napisał/a:
Waść mógłbyś w cukierni torty przystrajać :twisted:

Ewentualnie u Strojnego :mrgreen: ostatnia fota miazga, zrobiłem tak :shock:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Myślicie że w duecie z Enim bym zrobił karierę w Krakowie??? Hmm... w sumie mam blisko :twisted:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum