Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez 2012-04-27, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
bardzo fajny, z zatoki? [edit mod: a to pytanie niepotrzebne jest. ]
Ostatnio zmieniony przez 2012-04-27, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
:
No fakt, choć myślałem że tylko stare modele mieli fajne. Ale niesamowicie się przepoczwarzają po zdjęciu tej blaszanki, normalnie z larwy w motyla. Na aukcję na zatoce nawet nie zwróciłbym uwagi, a tego na pasku bym przytulił
Z wyrazami szczerego hejtu
Svedos napisał/a: |
Borewicz, robi robi, a na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na fotkach. |
No fakt, choć myślałem że tylko stare modele mieli fajne. Ale niesamowicie się przepoczwarzają po zdjęciu tej blaszanki, normalnie z larwy w motyla. Na aukcję na zatoce nawet nie zwróciłbym uwagi, a tego na pasku bym przytulił
Z wyrazami szczerego hejtu
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
jedna koronka jak rozumiem nakręcanie, druga poruszanie wewnetrznego bezelu a górny przycisk? do daty? całej dzień/nr czy tylko dzień?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Świetny jest
:
strasznie mi się podoba ten Orient... w ogóle po zakupie Mako zakochałem się w lewkach
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dzień ino. Swoją drogą, jaki tam jest drugi język?
ciniol napisał/a: |
jedna koronka jak rozumiem nakręcanie, druga poruszanie wewnetrznego bezelu a górny przycisk? do daty? całej dzień/nr czy tylko dzień? |
Dzień ino. Swoją drogą, jaki tam jest drugi język?
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Całkiem, całkiem ten Oriencik.
: Re: Svedos'a Orient EM7E002W/EM7E-C02-A CA
i ja Ci się wcale nie dziwię
powiem wam jedno...jestempanzadowolony.
|
i ja Ci się wcale nie dziwię
:
Bardzo fajna orientalna garnitura
Gratuluję... nosiłbym
Gratuluję... nosiłbym
World Wide Watches
:
zapracowałeś na nią a ja właśnie tak odnoszę się z wyższością, w duchu zazdraszczając liona
pulman, jaka fajna foczka |
zapracowałeś na nią a ja właśnie tak odnoszę się z wyższością, w duchu zazdraszczając liona
:
fajny jest -- ciekawe tylko jak wyglada w realu --- czy aby swedos nie jest za dobrym fotografem.................
: Re: Svedos'a Orient EM7E002W/EM7E-C02-A CA
Odpowiedz do tematu
elegancki zegar, swietny jest
s
s