Odpowiedz do tematu
:
To ja zwroce uwage, ze Tessio ma bardzo fajne pomysly na foty, ktore - co jeszcze fajniejsze - realizuje.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Tessio!
:
Dawaj do kalendarza no!
:
Ale będziemy mieć zajefajny kalendarz!!!
:
Tessio, nie masz jakiegoś innego zegarka? Będzie kalendarz tylko z Parnisem? Zdjęcia cycuś - glancuś
:
Kupiłem se szkło powiększające +4 dioptrie za 16 zeta ale jakość zdjęć niestety jest słaba Zaj..e aberracje, chyba że ja coś źle robię.
:
Świetnie wygląda ta siódemka i jej cień.
:
Czasami niedoskonalosc optyki "robi" fote - te moze nie sa "techniczne" ale maja jakis takis fajny klimat przez to Moflbys zdjac tylko ta dominante niebieska coby czarnosci ladniejsze byly
wskazowka rezerwy chyba nieco po ziemi szoruje
pzdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-15, 11:06, w całości zmieniany 2 razy
tessio napisał/a: |
Kupiłem se szkło powiększające +4 dioptrie za 16 zeta ale jakość zdjęć niestety jest słaba Zaj..e aberracje, chyba że ja coś źle robię. |
Czasami niedoskonalosc optyki "robi" fote - te moze nie sa "techniczne" ale maja jakis takis fajny klimat przez to Moflbys zdjac tylko ta dominante niebieska coby czarnosci ladniejsze byly
wskazowka rezerwy chyba nieco po ziemi szoruje
pzdr
strix
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-10-15, 11:06, w całości zmieniany 2 razy
:
Dobrze, że zauważyłeś tą rezerwę, może przez to zegarek nie działa
Wolałbym techniczne Przy następnych postaram się zdjąć to niebieskie dziadostwo. Ciężko w ogóle złapać ostrość, trzeba ustawić aparat w odpowiedniej odległości, bo po przesunięciu nawet o parę centymetrów nie łapie wcale. Muszę jednak zainwestować w Raynoxa, ale dalej nie wiem czy będę go mógł jakoś zamocować.
Wolałbym techniczne Przy następnych postaram się zdjąć to niebieskie dziadostwo. Ciężko w ogóle złapać ostrość, trzeba ustawić aparat w odpowiedniej odległości, bo po przesunięciu nawet o parę centymetrów nie łapie wcale. Muszę jednak zainwestować w Raynoxa, ale dalej nie wiem czy będę go mógł jakoś zamocować.
:
Odpowiedz do tematu
Parnis w pościeli.