W sobote sie zmobilizowalem i zrealizowalem monsterowego moda. Miala byc wskazowka zarowiasto zielona, ale "lime green" od yobokies-a okazala sie raczej "lime yellow" - wiec ostatecznie wrzucilem pomaranczke, bo za zoltym nie przepadam i calkiem mi sie to spodobalo Zielona zamowie normana, choc nie wiem czy nie bedzie za ciemna.
Pozdr
s
Odpowiedz do tematu
: Monstery dwa, czyli mechaniczna pomarancza i pan cichociemny
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-05, 22:59, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-04-05, 22:59, w całości zmieniany 2 razy
:
Piękny modzik a i zdjęcia super.
Z zieloną chyba super by się komponowała całość.
Z zieloną chyba super by się komponowała całość.
:
Cichociemny wyszedł super
Oryginał się chowa przy nim
Oryginał się chowa przy nim
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Tarcza psikana szprejem czy gotowa?
Wyszło rewelacyjnie wg mnie
Wyszło rewelacyjnie wg mnie
:
tarcza od SKX007, zmyta luma /czarna farba na lumie dawala takie poduchy ktore mi sie nie podobaly/, pozostawione podkladki pod luma /na tym farba daje zarys indeksow ale sa one ladnie plaskie/ i zasprejowane czarnym matem + specjalna koncowka dajaca taka specyficzna strukture. Standardowa koncowka dawala powierzchnie gladka matowa. Taka chropowata lekko jest ciekawsza IMHO.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-27, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
TowRoupas napisał/a: |
Tarcza psikana szprejem czy gotowa?
Wyszło rewelacyjnie wg mnie |
tarcza od SKX007, zmyta luma /czarna farba na lumie dawala takie poduchy ktore mi sie nie podobaly/, pozostawione podkladki pod luma /na tym farba daje zarys indeksow ale sa one ladnie plaskie/ i zasprejowane czarnym matem + specjalna koncowka dajaca taka specyficzna strukture. Standardowa koncowka dawala powierzchnie gladka matowa. Taka chropowata lekko jest ciekawsza IMHO.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-03-27, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
:
strix, mod na zdjęciach wygląda R E W E L A C Y J N I E, graty i .. błotko
:
strix, Po prostu SUPER!!!!! Gratulacje.
:
Strix rewelacja, foty katalogowe - zwłaszcza pierwsza, super wyszło
:
Zdjecia super , teraz w tym modzie to data przeszkadza , czysta tarcza była by chyba jeszcze fajniejsza Ale i tak jest git gratki
:
no nareszcie!
Skate or die!
:
Jeszcze raz powiem - wyszło fenomenalnie - gratki i oczywiście wiesz co masz robić
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
super modzik
IMO czarne lustro też fajnie by wyglądało
IMO czarne lustro też fajnie by wyglądało