Jak juz wiecie,moja Alpha PO bardzo lubi MHRok i odwrocone krzyze (pozdro Kuba! ).Wczoraj pokazalem ja podczas wedrowki do rogatego,a dzisiaj pokaze wam co sie stalo jak Alpha juz dotarla.Otoz nie za bardzo sie z rogatym polubili i po dlugiej walce Alpha przejela wladze nad Hadesem i stanela w plomieniach - jak na przywodce piekla przystalo
Zdjecia wykonane sa nad Styxem, swiatlo trzymaly niewdzieczne dusze cierpiacych.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Mowcie ktore wam sie podobaja (-;
Odpowiedz do tematu
: Mhrok 2
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ostatnie rewelka.
Ale moja córcia powiedziała, że jesteś, cytuję :
Bardzo nieładny kolega który tak podpalił zegarek, przecież teraz zegarek będzie to bolało
Ale moja córcia powiedziała, że jesteś, cytuję :
Bardzo nieładny kolega który tak podpalił zegarek, przecież teraz zegarek będzie to bolało
:
A taki był nowiuśki....
:
Janek pojechałeś ostro ostatnia nadaję się świetnie na tapetkę (oczywiście za zgodą autora) Jakbyś podesłał w lepszej rozdziałce na PW byłbym zobowiązany
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
Nie ma najmniejszego problemu,juz podsylam (-;
Jest masakrowana i bita odkad ja kupilem,nie oszczedzam jej - to zegarek ktory wytrzyma to czego nie wytrzymaja inne.Prawdziwy tool watch (-;
Ma corcia racje,zli jestesmy, prawie tak jak nasze zegarki!
jaro19591 napisał/a: |
A taki był nowiuśki.... |
Jest masakrowana i bita odkad ja kupilem,nie oszczedzam jej - to zegarek ktory wytrzyma to czego nie wytrzymaja inne.Prawdziwy tool watch (-;
ALAMO napisał/a: |
Ostatnie rewelka.
Ale moja córcia powiedziała, że jesteś, cytuję : Bardzo nieładny kolega który tak podpalił zegarek, przecież teraz zegarek będzie to bolało |
Ma corcia racje,zli jestesmy, prawie tak jak nasze zegarki!
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Tak właśnie kończą podrupki śwajcarskich jedynych słusznie zegarków
Kiedyś walce teraz stosy
Janek fotki fajne
Kiedyś walce teraz stosy
Janek fotki fajne
:
A tak BTW z niecierpliwością czekam aż PO pojawi się z powrotem na stronie Alphy, bo też chcę sobie takową nabyć (na Omesię mnie póki co niestać )
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wyła jak pokarany grzesznik
:
Cos Ty.To twardziel jest,nawet nie mrugnela oczkiem na bezelu
No co?Ze gotowac w leczo to niby mozna a podpalac juz nie?
Przezyla,dzielna jest.
Nastepne bedzie oblanie czyms zracym na chemii
Łysy napisał/a: |
Wyła jak pokarany grzesznik |
Cos Ty.To twardziel jest,nawet nie mrugnela oczkiem na bezelu
Svedos napisał/a: |
Janek |
No co?Ze gotowac w leczo to niby mozna a podpalac juz nie?
Przezyla,dzielna jest.
Nastepne bedzie oblanie czyms zracym na chemii
:
Zapalniczka!I to nie byle jaka!
A o benzynie do zapalniczek nic tam nie mowia?
A o benzynie do zapalniczek nic tam nie mowia?
:
Podpalić zegarek, tego jeszcze nie było
Janek, świetny pomysł na fotki, jak dla mnie zdjęcie pierwsze i ostatnie są najlepsze
Janek, świetny pomysł na fotki, jak dla mnie zdjęcie pierwsze i ostatnie są najlepsze
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
Janek nie przestawaj palic tego co palisz /ew. podeslij pare gr./ i dawaj wiecej takich fot
pozdr
s.
pozdr
s.