Dzięki Koledze MirekL mój pilot przeszedł operację plastyczną polegającą na piaskowaniu koperty.
Mnie się podoba i jestempanzadowolony!
A Wy co sądzicie Szanowni?
Odpowiedz do tematu
:
lubię piaskowane koperty!
ale nie wiem czy to słabe foty czy piaskowanie takie sobie? bo nie wygląda to najlepiej
ale nie wiem czy to słabe foty czy piaskowanie takie sobie? bo nie wygląda to najlepiej
:
Piaskowany fajny, ale rzeczywiście trzeba by na żywo oblukać, bo na fotkach wygląda ... ziarniście
:
To niestety kwestia jakości zdjęć z kalkulatora.
Na żywo wyglada lepiej. IMO
Na żywo wyglada lepiej. IMO
:
Dobre!!!
Sam takiego piaskowania chcę!
Sam takiego piaskowania chcę!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Darek, zapraszam. Przy okazji załatwimy sprawę ustrojstwa do pasków
bow, Nie wolno kopiować A poważnie, to naprawdę fajnie to wygląda, ale będzie jeszcze lepiej jak tarczę zmienię na szarą.
bow, Nie wolno kopiować A poważnie, to naprawdę fajnie to wygląda, ale będzie jeszcze lepiej jak tarczę zmienię na szarą.
:
Jakie kopiowanie, przecież ja też bym Mirka pomęczył
Szara tarcza to ciekawy pomysł, ciekawy...
Byś kupił męski rozmiar, a nie damkę, to już by była
Szara tarcza to ciekawy pomysł, ciekawy...
Byś kupił męski rozmiar, a nie damkę, to już by była
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Żartuję przeca z tym kopiowaniem
A rozmiar to ten już dla mnie spory jest naprawdę - do większych się jeszcze nie przekonałem.
Może, jakbym przymierzył na dłużej, to bym się przekonał
bow napisał/a: |
Jakie kopiowanie, przecież ja też bym Mirka pomęczył
Szara tarcza to ciekawy pomysł, ciekawy... Byś kupił męski rozmiar, a nie damkę, to już by była |
Żartuję przeca z tym kopiowaniem
A rozmiar to ten już dla mnie spory jest naprawdę - do większych się jeszcze nie przekonałem.
Może, jakbym przymierzył na dłużej, to bym się przekonał
:
Piaskowane koperty jak najbardziej! Ale tutaj trochę ziarna wyszło- zrób dokładniejsze foto to zobaczym czy to tylko złudzenie.
:
Piaskowana koperta to najlepsze co można mieć w zegarku! Żadnych powierzchni polerowanych rysujących się od chuchu, czy satynowanych wyglądających jakby je pijany majster heblem tworzył.
:
Postaram się jutro, przy świetle dziennym coś pstryknąć.
Mam nowy kalkulator do robienia zdjęć - niby super, ale jeszcze nie ogarniam
Albo z wyostrzaniem przesadziłem.
Mam nowy kalkulator do robienia zdjęć - niby super, ale jeszcze nie ogarniam
Albo z wyostrzaniem przesadziłem.
:
Fajny pomysł
I znowu zaczynam rozmyślać
I znowu zaczynam rozmyślać
:
Ostatnio zmieniony przez MirekL 2010-11-25, 16:58, w całości zmieniany 4 razy
Odpowiedz do tematu
Podobno to moje dzieło ,więc tez się wypowiem.Struktura wyszła naprawdę satynowa,delikatna.Powiem więcej ,gdy się troszkę ponosi to będzie jeszcze ładniejsza.Z moich obserwacji jednak wynika że stal 316L innej takiej samej stali nie równa-Blaz jak by co to ja Tobie za wszystko co mi zrobiłeś ,to mogę nawet i Fiata 125p wypiaskować!
Ostatnio zmieniony przez MirekL 2010-11-25, 16:58, w całości zmieniany 4 razy