Bardzo lubię ten zegarek, po bliższym poznaniu jeszcze bardziej niż na początku. Niedzielna nuda spowodowała próbę sfocenia.
Odpowiedz do tematu
: Hamilton Khaki Field Automatic
:
Wychodzi na to, ze niedzielna nuda dobrze Ci robi
Fotki bardzo ciekawe, podobają mi się. Mam tylko wrażenie, że nie zawsze trafiłeś z ostrością tam, gdzie chciałeś
Zegarek też miałem na wiszliście ale póki co funuszy brak...
PS
Jak to wersja?
Bo ten model jest w rozmiatach od 38 - 44m i ten największy własnie miałem w planach.
Fotki bardzo ciekawe, podobają mi się. Mam tylko wrażenie, że nie zawsze trafiłeś z ostrością tam, gdzie chciałeś
Zegarek też miałem na wiszliście ale póki co funuszy brak...
PS
Jak to wersja?
Bo ten model jest w rozmiatach od 38 - 44m i ten największy własnie miałem w planach.
:
Woytec, zgadza się - I i II fotka zły focus. Ale potraktowałem to jako zabawę i postanowiłem wrzucić i tak. Celem nauki Fajno, że wychwyciłeś
Wersja 42mm. Bardzo wygodny, wielkość dla mnie OK. Polecam, na EDC jest I klasa.
Rudolf, fenks.
Wersja 42mm. Bardzo wygodny, wielkość dla mnie OK. Polecam, na EDC jest I klasa.
Rudolf, fenks.
:
Bardzo fajnie świeci i w ogóle fajny jest
Jak się znowu będziesz nudził to jeszcze coś wrzuć
Jak się znowu będziesz nudził to jeszcze coś wrzuć
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-12-02, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
niczego sobie fotki a i zegareczek zacny w militarnym stylu, na fajnym pasku
luma superrr
luma superrr
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-12-02, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Zegar fajoski kompozycja fajna, trochę ciaśniejsze kadry by się przydały
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
2, 5 i 6 fajnie wyszły
:
Fenkju. Jeszcze się może nauczę focić sikory. Już zaczynam mieć pomysł na sesję x-winda..
:
grejtfrut, super fotki
Moderator grupy powinien dostawać do testowania wszystkie zegarki Hamilton na CW w celu oceny
Moderator grupy powinien dostawać do testowania wszystkie zegarki Hamilton na CW w celu oceny
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Da się zrobić.
Oczywiście po uiszczeniu bezzwrotnej kaucji w wysokości cent detalicznej zegarka
Oczywiście po uiszczeniu bezzwrotnej kaucji w wysokości cent detalicznej zegarka
:
Woytec, nie bądź żyła Twojego też chcę
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
No problem.
http://www.olfert-co.de/H...uhr-H77505535_1
Osoba przeleje mua 831,60 euro i wysyłam zegarek
http://www.olfert-co.de/H...uhr-H77505535_1
Osoba przeleje mua 831,60 euro i wysyłam zegarek
:
Odpowiedz do tematu
Cfaniaczek tyle to Ty nawet za niego nie zapłaciłeś
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91