Odpowiedz do tematu
:
Widzę, że folii nie zdejmujesz - znaczy się sprzedać chcesz
Segoy
:
Hmm, nie miałem niebieskiego gluta na celowniku .
Antisocial and faceless...
:
mw75, reklamuj
Segoy
:
Nie. Na szybko cykałem prosto z pudełka i zapomniałem.
Segoy napisał/a: |
sprzedać chcesz |
Nie. Na szybko cykałem prosto z pudełka i zapomniałem.
:
W prasie, w radio, w internecie czy w TV?
Segoy napisał/a: |
mw75, reklamuj |
W prasie, w radio, w internecie czy w TV?
Antisocial and faceless...
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-06-28, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
pisz na Berdyczów ja też się dołączę gdyż albowiem nie miałem tego niebieskiego kleksa na koronce
Jestem oburzon
jak tak patrze na zdjęcia Hegemona to skłaniam się jednak coraz bardziej do kupna tego telefona którego ma a którego Cezarro nie trawi
Jestem oburzon
jak tak patrze na zdjęcia Hegemona to skłaniam się jednak coraz bardziej do kupna tego telefona którego ma a którego Cezarro nie trawi
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-06-28, 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja też nie miałem gluta. Marcinie, dostaliśmy wybrakowany produkt
Trzeba reklamować, zrobić konkurencję Xicorrowej M20-ce (która to obecnie dzierży palmę najbardziej hipsterskiego i medialnego łocza).
Trzeba reklamować, zrobić konkurencję Xicorrowej M20-ce (która to obecnie dzierży palmę najbardziej hipsterskiego i medialnego łocza).
tygrys sypia czasami
:
Ale te to nie telefonem
Ciniol napisał/a: |
jak tak patrze na zdjęcia Hegemona to skłaniam się jednak coraz bardziej do kupna tego telefona którego ma a którego Cezarro nie trawi |
Ale te to nie telefonem
:
i po co to było mówić tak tobym dołączył do hipsterskiej grupy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Taki piękny
:
Pikny
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
tam od razu kizioli
_
work in progress
work in progress