to białe to kra jakby kto nie wiedział
Odpowiedz do tematu
: Ciniolowa FOKA
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 18:24, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 18:24, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wydzieliłem, żebyście z Kudlatym nie zaśmiecali Markowi galerii.
:
Rafał rozwijasz się
:
dzięki wielkie - sam miałem zakładać nowy wątek ale mamy kochanych adminów i modów
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, a podobno Cezar dopiero uczy się focić
:
Ja się uczę, Rafałek nawet nie planuje zacząć
Sylwek napisał/a: |
podobno Cezar dopiero uczy się focić |
Ja się uczę, Rafałek nawet nie planuje zacząć
:
wynocha ciule garbate z pięknego wątku
bedom tu szuścić gizdy jedne
bedom tu szuścić gizdy jedne
:
Taki stary chłop...
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 19:41, w całości zmieniany 2 razy
w ten dzień co robiłem zdjęcia to leków zapomnałem łyknąć
tak btw to pewnie zazdrościsz bo foczka z LPS była trudno dostępna.
Ile twoje dzieciaki mają LPSów?
Kufa moja naliczyła w święta 108 i się załamałem
a zwróciliście uwagę na różowy nosek foczki? Jak u reniferu
tak btw to pewnie zazdrościsz bo foczka z LPS była trudno dostępna.
Ile twoje dzieciaki mają LPSów?
Kufa moja naliczyła w święta 108 i się załamałem
a zwróciliście uwagę na różowy nosek foczki? Jak u reniferu
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 19:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Normalnie zestaw przyjaciela dzieci
[ Dodano: 2013-04-05, 21:35 ]
Ciniol, Co to LPS??
[ Dodano: 2013-04-05, 21:35 ]
Ciniol, Co to LPS??
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
lekkie psychiczne stany
IMO
Apa13 napisał/a: |
Normalnie zestaw przyjaciela dzieci
[ Dodano: 2013-04-05, 21:35 ] Ciniol, Co to LPS?? |
lekkie psychiczne stany
IMO
:
Littest Pet Shop - czy jakoś tak
widać żeś bezdzietny
i pewnie nie wiesz kto to Spandż Bob Kanciastoporty
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-07, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Ciniol, Co to LPS?? |
Littest Pet Shop - czy jakoś tak
widać żeś bezdzietny
i pewnie nie wiesz kto to Spandż Bob Kanciastoporty
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-07, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciniol, wiem kto to Pan Gąbka
Mam dość młode rodzeństwo
Mam dość młode rodzeństwo
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Odpowiedz do tematu
a to w takim razie szacun