Ciniolowa FOKA
Odpowiedz do tematu

: Ciniolowa FOKA
to białe to kra jakby kto nie wiedział :złośliwiec:

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 18:24, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wydzieliłem, żebyście z Kudlatym nie zaśmiecali Markowi galerii. ;-)

:
Słiiiiit :)

:
dzięki wielkie - sam miałem zakładać nowy wątek ale mamy kochanych adminów i modów pifko

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Sylwek
[Usunięty]
:
Ciniol, a podobno Cezar dopiero uczy się focić :złośliwiec:

:
Sylwek napisał/a:
podobno Cezar dopiero uczy się focić

Ja się uczę, Rafałek nawet nie planuje zacząć :złośliwiec:

:
wynocha ciule garbate z pięknego wątku ;) :)
bedom tu szuścić gizdy jedne

maciek
[Usunięty]
:
Taki stary chłop... facepalm :złośliwiec: :złośliwiec: ;)

:
w ten dzień co robiłem zdjęcia to leków zapomnałem łyknąć ;)

:D :D :D :D :D :D

tak btw to pewnie zazdrościsz bo foczka z LPS była trudno dostępna.
Ile twoje dzieciaki mają LPSów?
Kufa moja naliczyła w święta 108 i się załamałem :głową w mur:
a zwróciliście uwagę na różowy nosek foczki? Jak u reniferu

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-05, 19:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Normalnie zestaw przyjaciela dzieci :D

[ Dodano: 2013-04-05, 21:35 ]
Ciniol, Co to LPS??

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Sylwek
[Usunięty]
:
Apa13 napisał/a:
Normalnie zestaw przyjaciela dzieci :D

[ Dodano: 2013-04-05, 21:35 ]
Ciniol, Co to LPS??

lekkie psychiczne stany

IMO :))

:
Apa13 napisał/a:
Ciniol, Co to LPS??

Littest Pet Shop - czy jakoś tak hmmm
widać żeś bezdzietny ;) :)
i pewnie nie wiesz kto to Spandż Bob Kanciastoporty :D

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-04-07, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciniol, wiem kto to Pan Gąbka :)
Mam dość młode rodzeństwo :P

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
a to w takim razie szacun pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum