Aquarius by Lechu
Odpowiedz do tematu

: Aquarius by Lechu
Co prawda zegarek od jakiegoś czasu już mi służy, ale dopiero na dniach pstryknąłem mu kilka fotek.

Steinhart Aquarius Limited Edition Poland 25/33 ;)

:
Całkiem, calkiem ...
Jak na faceta z goła dupą ...
;-)

:
Sorki za szczerość - cieszę się, że zrezygnowałem... ;)

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
maciek
[Usunięty]
:
mnie też nie powala, największy zonk to ta koronka... :facepalm: Kto wymyślł jej kolorek? Kojarzy mi się z najtańszymi invictami. ;)

:
Koronka i wskazówki (zbyt małe imho) to zdecydowane minusy tej limitki. Btw koronka nie jest przypadkiem aluminiowa?

Reszta świetna.

:
Ależ panowie, ja sie na żadne słowa nie obrażę ;) to tylko zegarek, w dodatku mój :p

Niebieska koronka jakos w projekcie juz sie pojawiła, ja byłem za nią, bo mial powstac zegarek nietuzinkowy, ciekawy. Imo dobrze gra z innymi akcentami w kolorze blue. Jedynie gole dupsko z czasem zaczyna uwierać ;)

Tomku, koronka najpewniej aluminiowa, w dotyku przynajmniej. Po jakis 8 miesiacach uzytkowania farba nadal na swoim miejscu wiec tego sie czepiac nie moge. Przez ten czas wlasciwie nosilem tylko Stenka i 2-3 inne zegarki wiec nie byl półkownikiem.

Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-03-21, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
:
ALAMO napisał/a:
Całkiem, calkiem ...
Jak na faceta z goła dupą ...
;-)

:D :))

przecie zakrył ,,ręką"
-nie jest zły!czepiata się ;)

:
Prawda! Jedyna ofiara jestem ja, bo to mi szoruje golym dupskiem po nadgarstku !

:
Też uważam że nie jest zły , koronka na żywo wygląda fajnie , za to mi się tarcza i wskazówki jakieś takie plastikowe wydawały jak oglądałem na żywo .

:
Atlety z dzbankiem się nie czepiajcie plask

_
work in progress
:
Ciekawe jak by wyglądał z czarnym bezelem (IMHO lepiej) :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Wyszło dokładnie to co mówiłem przy projektowaniu: wskazówki są za małe i za czarne, nikną na tarczy a dominuje czerwone GMT, ogólnie słaba czytelność:-\ Wierzch bezela też taki jakiś...:-\ A takie fajne projekty były:-)

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Damian napisał/a:
Atlety z dzbankiem się nie czepiajcie plask

No przecież mówię, gościu z gołą dupą.... :twisted:

:
maciek napisał/a:
największy zonk to ta koronka...

Tomek napisał/a:
Koronka i wskazówki (zbyt małe imho)

Koronka, wskazówki a w szczególności grubaśny sekundnik :popcorn:

Bibliotek@rz napisał/a:
szoruje golym dupskiem po nadgarstku !

A ja mam Black Sea z syrenką na dekielku :złośliwiec: Nie dało rady dać Wodniczki jakiejś zamiast Wodnika ? :złośliwiec:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wskazówki na żywo wydają się być czytelne, trzeba obadać - serio nie jest źle chociaż ja chyba nigdy nie miałem czytelnego zegarka więc nie mam z czym porównywać :P Co do "plasticzaności" - pełna zgoda, pewne elementy nabrały takiego wyglądu - mi to pasuje do ogólnego konceptu. Nie chcę bronić tego zegarka, bo palce też w nim maczałem więc swobodnie możecie jeździć jak po burej suce :)) :popcorn:

Co do Wodnika to kurna chyba jakieś lobby LGBT zadziałało i się porobiło :))

Melepeto Spinneros - przyznaj się lepiej ileś wydał na telefony do mnie coby porady zasięgnąć czy kupić czy nie :P

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum