Karolewskiej`s Seiko SARB045
Odpowiedz do tematu

: Karolewskiej`s Seiko SARB045
Ostatnio pojawiła się super sesja tego modelu (kolegi Gio), ale dorzucam kilka swoich fotek. Bardzo ciężko uchwycić kolor tarczy, który na żywo zniewala. Koperta, dzięki ostrym krawędziom, nadaje zegarkowi nieco drapieżny charakter. Pięknie wygląda na ręku.

Woytec60
[Usunięty]
:
Fajne fotki, piękny zegarek :)

Jak pisałem przy okazji prezentacji granatowego OSa WZ0031DV, miałbym dylemat... hmmm
Na szczęście (albo niestety) łapsko mam wielkie więc dylematu niet.

Edit
Ale żeby niebieskie Sumo sprzedawać a to powyższe zostawić... facepalm

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-02-14, 10:41, w całości zmieniany 2 razy
:
Karol, graty!

Bardzo piękny zegar. I fotki tradycyjnie również ;)

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Fotki tym razem średnie, w weekend nadrobię. Te są za ciemne i nie widać najlepszych smaczków.

:
I OS i ten SAARB jest przepiękny. Mi jednak serducho mocniej bije dla Seiko.

:
Gratuluję i czekam na więcej fotek

:
Ten zegarek to dla mnie od dawna Graal i jakoś nigdy nie doszło do zakupu, sam nie wiem czemu. Pewnie dlatego, że to tylko Seiko :D Zegarek - miazga. Dla kogoś kto chce niebieski zegarek, bez zbędnych ozdób, ale za to ze smaczkami w postaci pięknej koperty - must have.
A Ty się Karolina wal cool

:
Piękny pifko

:
Świetny :evil:

emster
[Usunięty]
:
Kiedy i ja się doczekam :głową w mur:

:
Bardzo fajnie, że zwróciłeś uwagę na ostre krawędzie koperty w tym zegarku. Wcześniej widziałem dużo jego innych fotek, ale jakoś tego nie zauważyłem. Przypomina mi to trochę koperty w ockach. Te indeksy w nim zachowują się może w ten sposób, że ich frezowany front jest matowy a boczne ścianki polerowane i odbijają światło? Widziałem podobne ostatnio w citizenie i kapitalnie to wyglądało. Gratulacje przepięknego czasomierza pifko

:

Blaz
[Usunięty]
:
Karolewskiej napisał/a:
Obrazek

Pozamiatałeś...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum