M-force
Odpowiedz do tematu

: M-force
Orient m-force w nowym ubranku

:
No ładnie temu zegarku na nato...
Ale na bransolecie najlepiej cool

:
Sizar napisał/a:
No ładnie temu zegarku na nato...
Ale na bransolecie najlepiej cool

Sizar branza delikatna była , zeby nie w uszach 23mm to bym załozył branze od big mako ona by napewno pasowała .

:
Kurde super jest m-force, a nato dobrze mu leży.

maciek
[Usunięty]
:
Fajny ten mój zegarek. ;) Też nosiłem go na nylonie, teraz chyba zakupiłbym stosowną gumę 24mm. :popcorn:

:
Jakby co jest u mnie stosowna guma 24mm pachnąca wanilią ;)

:
revolta napisał/a:
Sizar branza delikatna była

Sam jesteś delikatny plask

W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever cool Imho :twisted:

:
Maciek nie jest powiedziane ze w MOIM zegarku nie bedzie gumy :))
Tomek ja nie twierdze ze ta branza jest zla , bo jest bardzo dobra fajnie sie uklada na reku tylko jest delikatna w sesie cienka plask a w stosunku do zegarka

Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 20:31, w całości zmieniany 3 razy
:
Sizar napisał/a:
Ale na bransolecie najlepiej

O! :) pifko

[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:56 ]
Tomek napisał/a:
W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever

No właśnie wieszają psy na tej bransolecie, a mnie podeszła - nic nie latało, nie brzęczało, nawet maskownice, mimo, że nie z litego kawałka stali - sztywne i idealnie dopasowane, do tego była bardzo ładnie wykonana i wygodna. Klamerka też spoko :)

[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:58 ]
revolta napisał/a:
delikatna w sesie cienka

Jakby była gruba to by zegarek ważył 280 gram i by nie był tak wygodny ;) Imo ta jej "cienkość" tutaj działa wyjątkowo na plus, to nie jest taka tandetność jak w tanich seiko kwarcokach :)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie rozumiecie mnie hmmm :foch: :P branza jest ok jezeli chodzi o sprawy techniczne , ale zegar na tym nato wyglada zupełnie inaczej i tyle :twisted:

:
Jacek, nie przejmuj się :
Ja też noszę sumo na Ron`ie i się śmieli :złośliwiec:
Czasem trzeba coś zmienić... ;)

:
Sizar ja to wszystko przemyslałem i oni nam zazdroszcza i tyle :P :P :)) :)) ;) ;) nie ma innego wytłumaczenia

:
Ja się nie śmieję, noś na czy lubisz pifko Mnie sama idea szmacianego paska odpowiada bardzo, nie lubię po prostu Nato bo zapięcie i żelastwo wypadają niesymetrycznie po bokach nadgarstka hmmm :/ Co innego Zulu ;) Tyle, że ten zegarek jest dla mnie za duży i ciężki do tak delikatnych pasków :)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Łukasz ale przez te grube bardzo grube teleskopy i 2mm nato ,w uszach tak sie pasek wywija ze wyglada na poteznego szmaciaka :))

Zobacz to wszystko licuje sie z góra uszu koperty

Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum