Tag Heuer Aquaracer 500m Calibre 5
Odpowiedz do tematu

: Tag Heuer Aquaracer 500m Calibre 5
Wiem, że zegar do gustu kumotrom nie przypadł, ale mi się podoba nieziemsko. Poniżej kilka fotek na początek :)

:
A mi się tam podoba, głównie tarcza... ale jedno mnie w nim drażni, te "pińcet" kolo daty, po kiego grzyba to tam dali? Wiem, nie było gdzie wcisnąć... więc mogli sobie w ogóle darować. Imo psuje to cały urok tego zegarka.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Na żywo ocenię :wink: Nie jest źle chociaż nie moja bajka :smile: A tak poważnie to i tak chętnie bym przytulił do kolekcji - tylko cena poza zasięgiem :roll:

:
Słoniu, Nie bój nic, kilka dni nie minie, a Karol z simasterem wyskoczy... :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
kolory ma takie same, jak ten Pulsar, co to go Erolek zanabył... :mrgreen: :twisted:

:
Zdaje się, że ten taguś ma cenę podobną do sea-mastera... No chyba, że wyskoczy z chrono :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-05-28, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
:
Michał G. napisał/a:
Słoniu, Nie bój nic, kilka dni nie minie, a Karol z simasterem wyskoczy... :twisted:

Kilka dni to przesada, raczej miesięcy. No i z tym Seamasterem nie mówcie hop.... :D

:
Karolewskiej napisał/a:
zegar do gustu kumotrom nie przypadł

W pekaesie w sobotę się oceni...może z czym innym do Zgierza dojedziesz :cool:

:
Cytat:
Zdaje się, że ten taguś a cenę podobną do sea-mastera

Nie wiedziałem. :oops:

:
Michał G., - spoko, ja też raczej nie oglądam zegarków w tych cenach. Póki co, są poza moim zasięgiem :wink:

:
Słoniu, nie pitol, że poza zasięgiem. Poprostu musiałbym poodkładać na jeden a nie na np. trzy ;)

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-05-28, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Też i nie moja póki co, ale... kto bogatemu zabroni. :mrgreen:

:
Karol - Fajne fotki, a zegarek to sam wiesz!

:
Ładne indeksy i tarcza :-)
Żeby nie ta lupka, to by był nawet fajny zegarek :razz:

FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Bransoleta na taką dość delikatną wgląda... Może przekonałbym się do jakiegoś kajdana w końcu... Tarcza faktycznie ma fajne smaczki. Jakie to to ma wymiary?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum