Mo musiałem ...
Przyszły fajne grube pachy od Stasiu.
Są fajne i grube
Jeden mi się podoba bardziej, ale muszę je oba potestować na wygodę, bo się pachy między sobą nieco różnią.
Gdzie w Warszawie centrum (ew. wysyłkowo) dostanę taki mały śrubokręcik do kręcenia śrubkami mocującymi pasek w radiomirze?
Dziś kawosz idzie do Pana Zegarmistrza na przegląd, to pierwszy stasiupach zostanie zamontowany, ale wolałbym mieć takie małe narzędzie pod ręką.
Majfriend, który składał mój egz. nie dokręcił tych śrub i jedno "uszko" trochę lata
Odpowiedz do tematu
:
:
W moich obu latały , a wkrętak to jeszcze zwykle utwardzić trzeba i doszlifować papierkiem.
kubedes napisał/a: |
Majfriend, który składał mój egz. nie dokręcił tych śrub i jedno "uszko" trochę lata |
W moich obu latały , a wkrętak to jeszcze zwykle utwardzić trzeba i doszlifować papierkiem.
:
Dlatego pytam gdzie kupić taki gotowy.
No i jeszcze przy okazji przyda się "panerajopodobna" klamerka na 26mm bo te grubasy co mi Stasiu przysłał są równoległe, a ja mam zwężany pasek i klamerka jest 22 mm.
A zegarmistrz jak zobaczył pasek który mu przyniosłem to prawie spadł z krzesełka
jarek65w napisał/a: |
W moich obu latały , a wkrętak to jeszcze zwykle utwardzić trzeba i doszlifować papierkiem. |
Dlatego pytam gdzie kupić taki gotowy.
No i jeszcze przy okazji przyda się "panerajopodobna" klamerka na 26mm bo te grubasy co mi Stasiu przysłał są równoległe, a ja mam zwężany pasek i klamerka jest 22 mm.
A zegarmistrz jak zobaczył pasek który mu przyniosłem to prawie spadł z krzesełka
:
Kubedesie!
Miałem podobny problem. Pilniczek był pomógł w jego rozwiązaniu!
Miałem podobny problem. Pilniczek był pomógł w jego rozwiązaniu!
:
Eeeeech no i nie wytrzymałem i też zamówiłem ale zmodyfikowany - swan neck, bez sekundy ale za to z niebieskimi wskazówkami. Piękny zegarek, po prostu piękny.
Foch und Ch.
:
Ale spakowali Ci już paczkę i wysłali?
Bo jeśli nie to może dołożą Ci klamerkę dla mnie?
kubama napisał/a: |
Eeeeech no i nie wytrzymałem i też zamówiłem ale zmodyfikowany - swan neck, bez sekundy ale za to z niebieskimi wskazówkami. Piękny zegarek, po prostu piękny. |
Ale spakowali Ci już paczkę i wysłali?
Bo jeśli nie to może dołożą Ci klamerkę dla mnie?
:
Uuuu, sorry Kubedes ... przegapiłem twojego posta
No ale radujmy się bo przyszła paczka od Gong Wei! W pytkę jest ten zegarek! No i na Nicka strapie ofkors.
Jakiś czas pozostanie w takiej formie ale już mam na niego pomysł na moda. Co Chińczyk dobrze zrobi to jeszcze poprawię.
No ale radujmy się bo przyszła paczka od Gong Wei! W pytkę jest ten zegarek! No i na Nicka strapie ofkors.
Jakiś czas pozostanie w takiej formie ale już mam na niego pomysł na moda. Co Chińczyk dobrze zrobi to jeszcze poprawię.
Foch und Ch.
:
Jeżeli chcesz się pozbyć mechanizmu, to ja pierwszy reflektuję
:
Hehe, no nie. Ten nie będzie ma Mołni. Anitas zostaje. Jest fantastyczny.
Foch und Ch.
:
To jest pokrywa PVD metalgun, coś w tym stylu w każdym razie
:
Raczej to nie jest PVD Gun, co właśnie tytuł tego wątku pokazuje.
:
Łukasz, ale mnie o mechanizm chodziło.
Chyba nie jest kawowy?
Chyba nie jest kawowy?
:
Odpowiedz do tematu
Foch und Ch.