Kilka nowych fotek Big Pomarańczki na nowym half-homemade rubber strapie:
Odpowiedz do tematu
:
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
W sobotę przymierzyłem big mako i jestem do niego więcej niż przekonany! Na prawdę świetny łocz!
Ładnie wyszło z tą gumą! Widzę że zapoczątkowany przeze mnie trend modowania pachów się rozwija i dobrze!!!
Ładnie wyszło z tą gumą! Widzę że zapoczątkowany przeze mnie trend modowania pachów się rozwija i dobrze!!!
:
Darek nie zapominaj że to wyjątkowy mod paska, zamiast nitki jest przewód miedziany.
CCM świetny zestaw.
CCM świetny zestaw.
:
...ten pasek jest mega pomysłowy. Pokaz go od spodu.
:
wiem, wiem
drutem co prawda jeszcze nie próbowałem ale nitką już mi całkiem, całkiem idzie! Nawet ktoś mnie już pytał o Redę z żółtym szyciem
Pomysł Adama SUPER - jedyne co bym zmienił to nie przeciągał bym drutu na końcu paska przy kopercie tylko klasycznie ale w niczym to nie zmienia że git wyszło
drutem co prawda jeszcze nie próbowałem ale nitką już mi całkiem, całkiem idzie! Nawet ktoś mnie już pytał o Redę z żółtym szyciem
Pomysł Adama SUPER - jedyne co bym zmienił to nie przeciągał bym drutu na końcu paska przy kopercie tylko klasycznie ale w niczym to nie zmienia że git wyszło
:
mnie big mako też pozytywnie zaskoczyło w sobotę - a ten paseczek też - mega Wypas
:
Tak, macalem czarne Mako - bardzo fajny, efektowny zegarek - mam nadzieje, ze dane mi bedzie pomacac kiedys pomaranczke - to nieglupi wakacyjny watch moze faktycznie byc... Poki co musze sie wziasc za modowanie SKX011
:
Ech.. Od spodu już nie jest tak pomarańczowo (znaczy różowo ). Starałem się, żeby dobrze to wyglądało po stronie widzialnej. W linii szwów lekko naciąłem gumę, aby szwy się trochę pochowały, ale nie chciałem przesadzać, zresztą tych szwów w ogóle na ręku nie czuję...
Tak to od spodu wygląda (nędza z biedą, ale na drugi raz się bardziej postaram)...
666-ty post !!! Cатана, Cатана - Приходи !!!
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2010-05-18, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Maxio napisał/a: |
...ten pasek jest mega pomysłowy. Pokaz go od spodu. |
Ech.. Od spodu już nie jest tak pomarańczowo (znaczy różowo ). Starałem się, żeby dobrze to wyglądało po stronie widzialnej. W linii szwów lekko naciąłem gumę, aby szwy się trochę pochowały, ale nie chciałem przesadzać, zresztą tych szwów w ogóle na ręku nie czuję...
Tak to od spodu wygląda (nędza z biedą, ale na drugi raz się bardziej postaram)...
666-ty post !!! Cатана, Cатана - Приходи !!!
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2010-05-18, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
...a co Ty chcesz od tego spodu, jakbyś założył odwrotnie też byłoby dobrze
:
Bardzo fajnie wyszedł ten pasek
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
W sumie to ja bym przeniósł ten wątek do pasków, bo o pasku tu ciągle mowa, skądinąd słusznie.
:
...ani mi się waż
...fajna recka japońca, a ten mi tu chce do pasków przenosić
...fajna recka japońca, a ten mi tu chce do pasków przenosić
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-05-20, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Żartowałem tylko Maxio. Nie zabiorę Ci tego wątku. Niech Twój dział rośnie w merytoryczną siłę.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2010-05-20, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Skoro miał to być zegarek wakacyjny, a więc kilka fotek z wakacji:
Byliśmy oczywiście na plaży:
oraz na statku:
a nawet - prawie w ... Chinach
Byliśmy oczywiście na plaży:
oraz na statku:
a nawet - prawie w ... Chinach