W Hong Kongu
Ale na Jebaju są z UK i z Litwy, po $190-200 z wysyłką.
Odpowiedz do tematu
:
a kiedy u Ciebie będą?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
nawet podoba mi się
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Rudi, Flati bijcie się o klienta znaczy mnię
Rudolf napisał/a: |
Też mogiem mieć |
Rudi, Flati bijcie się o klienta znaczy mnię
:
Tja, niech się biją, a ja tam już skorzystałem
Antisocial and faceless...
:
świnia
mw75 napisał/a: |
Tja, niech się biją, a ja tam już skorzystałem |
świnia
:
Ostatnio zmieniony przez mw75 2015-11-09, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
W politykę uderzasz?
Ostatnio zmieniony przez mw75 2015-11-09, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Antisocial and faceless...
:
Z czego to to ma szkło? Mineral czy pleksa?
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-11-10, 06:56, w całości zmieniany 1 raz
Wygląda na pleksi.
I wygląda na to że lipa, bo w fabryce nie ma już tego modelu Zostali tylko pośrednicy.
I wygląda na to że lipa, bo w fabryce nie ma już tego modelu Zostali tylko pośrednicy.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-11-10, 06:56, w całości zmieniany 1 raz
:
jednakże twoja Delbana ma w sobie to COŚ
Jacobi napisał/a: |
nawet podoba mi się |
jednakże twoja Delbana ma w sobie to COŚ
:
Nawet ciekawy ten zegar.
:
Odpowiedz do tematu
O której Waść piszesz , bo ja mam kilka Delbanek.
Flati przecież Alpha jest elastyczną firmą wznowią niebawem produkcję tego zegarka.
Flati przecież Alpha jest elastyczną firmą wznowią niebawem produkcję tego zegarka.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.