Shogun w towarzystwie Sumo
Odpowiedz do tematu

: Shogun w towarzystwie Sumo
Takie tam strzały :)

Seiko Shogun_1 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_2 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_3 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_4 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_5 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_6 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_7 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_8 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_9 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_10 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_11 by muchacho86, on Flickr

Seiko Shogun_12 by muchacho86, on Flickr

:
Fajne porównanie, same zegary zresztą też :))

:
Jakbyś miał wybrać jeden to który :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Shogun, zdecydowanie :)

Strasznie podoba mi sie ten zegarek. Przyznam, ze kupilem go glownie dlatego, ze cena byla korzystna i chcialem sprawdzic co to za zwierz. A teraz stal sie moim ulubionym zegerkiem obok Tunczyka :)

:
W takim razie fajnie, że spasował.
pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Shogun jest świetny

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Dobry zestaw :)

Może dopisać kolegę do grupy Seikoholiców ??

World Wide Watches
:
Oba fajne.
Sumo miałem, nawet w tym kolorze. Tarcza i bezel Szoguna nawet bardziej mi się podobają ale wskazówka godzinowa już mniej. Tylko dlaczego tytan? Niby mniejsza waga to zaleta ale akurat wolę odwrotnie. No i koronka na 4-tej jednak wygodniejsza.
Ciężki wybór ale chyba jednak Sumo hmmm

:
Co do masy- mam tak samo :)) Ale koronka w Sumo może i lepiej pasuje do dość smukłej linii zegarka, ale jak dla mnie jest średnio wygodna przy ustawianiu czasu (w Hexie jest na 10.30 i jest jeszcze gorzej)- wolę standardowo na trzeciej ;)

Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-09-19, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Cytat:

Dobry zestaw

Może dopisać kolegę do grupy Seikoholiców ??

Poprosze :))

Woytec napisał/a:
Oba fajne.
Sumo miałem, nawet w tym kolorze. Tarcza i bezel Szoguna nawet bardziej mi się podobają ale wskazówka godzinowa już mniej. Tylko dlaczego tytan? Niby mniejsza waga to zaleta ale akurat wolę odwrotnie. No i koronka na 4-tej jednak wygodniejsza.

Waga jest zdecydowanie piorkowa, mozna zapomniec sie ze ma sie zegarek na reku :)
Na poczatku troche dziwnie mi bylo, ale szybko sie przyzwyczailem. Shogun jest wlasnie inny od wiekszosci nurkow Seiko przez ta koronke. Mi sie podoba taka zmiana i wcale nie jest niewygodna w zaden sposob :)

:
Dorian06 napisał/a:

Sprzedać oba i kupić SBDX001 :)

Gratulacje Seikaczy pifko

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79 napisał/a:

Juz o tym myslalem, a jak! Jednak na razie Shogun wyleczyl mnie troche z MM300 ;)

Dzieki pifko

:
Deco79 napisał/a:
Dorian06 napisał/a:

nono
Dokupić do nich SBDX001.
pifko

Apa13 napisał/a:
:
Dorian06, bardzo chętnie, już Ci śle numer konta żebyś wspomógł ten szczytny cel :))

:
muchacho_, w tym momencie nie mam wspomagaczy. :(

Ale musisz przyznać, że fajnie by taka trójca wyglądała. A w zasadzie czwórka (Tuńczyk).

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum