Odpowiedz do tematu
: Brak powiadomień o PW
Mam taki problem, że nie dostaję żadnych powiadomień jak jest do mnie jakaś wiadomość prywatna. Mam ustawione w profilu, że jak jest do mnie wiadomość to powinien przyjść do mnie mail, ale mail nie przychodzi i żadne okienko nie wyskakuje. U wszystkich tak jest czy może mam coś źle ustawione?
:
W silniku forum jest ustawione żeby były powiadomienia na email , jedna silnik forum nas się nie słucha i basta ... powiedział delikatnie walcie się na cyc podrupkarze
Jak będzie wśród nas znawca php bb 2 to może coś poradzi
Jak będzie wśród nas znawca php bb 2 to może coś poradzi
:
O dziwo od niedawna do mnie dochodzą takie powiadomienia.
Od czasu kiedy uaktualniłem maila w ustawieniach (tzn zmieniłem z tego samego na ten sam ale sposób zadziałał)
Od czasu kiedy uaktualniłem maila w ustawieniach (tzn zmieniłem z tego samego na ten sam ale sposób zadziałał)
:
To może działać mój imienniku zaraz sprawdzę u siebie
Od czasu przenosin nikt nie zmieniał mejla , ja też
Od czasu przenosin nikt nie zmieniał mejla , ja też
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-07-26, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Ja zmieniałem na pewno - czary jakieś? Pamiętam że admin czy moderator musiał akceptować moje konto ponownie po tym...
edit: na potwierdzenie dostarczania wiadomości z forum to zdjęcie z kosza mojej skrzynki
edit: na potwierdzenie dostarczania wiadomości z forum to zdjęcie z kosza mojej skrzynki
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2010-07-26, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
:
u mnie też chodzą, a przynajmniej od dwóch użytkowników dotarło PW,
Fan zegarków Casio
:
Wujcio Blaz coś ostatnio grzebał, ale nie chciał zapeszać. Choć tak naprawdę nie wiem do końca co zrobiłem i czy u wszystkich zadziała.
Aby was jeszcze powkurzać dodam, że moje konto od początku do końca ZAWSZE dostawało powiadomienia o PW. Nie wiem dlaczego.
Aby was jeszcze powkurzać dodam, że moje konto od początku do końca ZAWSZE dostawało powiadomienia o PW. Nie wiem dlaczego.
:
ale to są powiadomienia o odpowiedziach w tematach w których zabieraliśmy głos
i nawet miałem to tu opisać ale zapomniałem
ja to zaznaczyłem jako spam, bo zapycha mi skrzynke!
i nawet miałem to tu opisać ale zapomniałem
ja to zaznaczyłem jako spam, bo zapycha mi skrzynke!
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Czy dobry wujcio Blaz doszedł do tego co i jak? Może bym sobie ustawił co trzeba i maiłbym wrszcie powiadomienia - jak kto chetny wytłumaczyć ciemnemu zbieraczowi cykaczy co mam pokombinowac to bede wdzięczny - bo co nie pozmieniam to powiadomien jak nie było tak nie ma.
:
Dokładnie. To jest coś na linii serwer-silnik i niestety my po prostu nie umiemy tego zrobić.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-30, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
eee tam na maila. Mi nawet na forum nie wyskakuje żadna kopertka czy inny sygnalizator nowego priva (a może nie ma takiej opcji?)
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-30, 20:04, w całości zmieniany 1 raz