Nie bijta ale mnie to nurtuje
szukam w faq i nie mogę znaleźć. po kiego grzyba w profilu są te kolorowe paski z oznaczeniami HP/MP/EXP i jakimiś cyferkami i co oznaczają? Jakiś niedomyślny chyba jestem
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: pozwólcie, że tak nieśmiało zapytam...
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-24, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-24, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak kiedyś napisałem:
HP - ilość zjedzonych łazanków
MP - czas potrzebny do całkowitej regeneracji organizmu po ich zażyciu
EXP - ilość zjedzonych łazanków, która jest potrzebna do osiągnięcia następnego stopnia wtajemniczenia.
A tak na poważnie:
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty.
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja.
EXP: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu.
Generalnie więc są to statystyki aktywności usera na forum.
Pozwolisz, że przeniosę to do spraw adminowych.
HP - ilość zjedzonych łazanków
MP - czas potrzebny do całkowitej regeneracji organizmu po ich zażyciu
EXP - ilość zjedzonych łazanków, która jest potrzebna do osiągnięcia następnego stopnia wtajemniczenia.
A tak na poważnie:
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty.
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja.
EXP: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu.
Generalnie więc są to statystyki aktywności usera na forum.
Pozwolisz, że przeniosę to do spraw adminowych.
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-08-24, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
To jest dla jakichs pro erpegowcow zapewne."Mam wiencej expa to cie rozfale" - cos w tym stylu
Jak zaraz zaczne expic,to wam wszystkim ubrania (w przypadku Kuby - sutanna) pospadaja!
Jak zaraz zaczne expic,to wam wszystkim ubrania (w przypadku Kuby - sutanna) pospadaja!
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-08-24, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ale jak bajerancko wygląda
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Phi... bajeranckie to jest ta czerwona kreseczka Musze se screena na pamiątkę zostawić
bow napisał/a: |
Ale jak bajerancko wygląda |
Phi... bajeranckie to jest ta czerwona kreseczka Musze se screena na pamiątkę zostawić
:
Chwalić to se trzeba mieć czym
:
Sie umi to sie miało...
:
mi w tym czerwonym pasku exp brakuje jeszcze jeden post do 100%
tak wogóle to co to za paski te zielone, niebieskie i czerwone na profilu?
tak wogóle to co to za paski te zielone, niebieskie i czerwone na profilu?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol,
jak piszesz na temat, to rośnie ten środkowy.
Jak bez sensu szpamujesz, to rośnie czerwony, ten na dole
Także...
jak piszesz na temat, to rośnie ten środkowy.
Jak bez sensu szpamujesz, to rośnie czerwony, ten na dole
Także...
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
zadawałem pytanie żeby spamować a nie żeby otrzymac odpowiedź
szwajcarski świstaku
szwajcarski świstaku
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
dobreeee.... uśmiałem się Janek
Odpowiedz do tematu
Janek napisał/a: |
To jest dla jakichs pro erpegowcow zapewne."Mam wiencej expa to cie rozfale" - cos w tym stylu |
dobreeee.... uśmiałem się Janek
Segoy