Sesja na potrzeby przyszłej recenzji najnowszego nabytku
Odpowiedz do tematu
:
Kawał porządnej maszyny ,a i foty ostre .
:
Jacek zegarek świetny ale nad fotkami jeszcze popracuj I jak możesz to pokaż jak wygląda motylek po rozpięciu bo tu jest chyba inne rozwiązanie ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Slij do nas do Wrocławia w programie MLgoHome
z Felkiem go potestujemy z m-c na spółę i podzielimy się z tobą naszymi odczuciami
Piękny zegareczek
z Felkiem go potestujemy z m-c na spółę i podzielimy się z tobą naszymi odczuciami
Piękny zegareczek
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-04-25, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Jeszcze jedno Jacek Do zdjęć mogłeś koszulkę założyć
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-04-25, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ależ żeś się doszukał - możesz podziwiać moje nagie ciało
[ Dodano: 2015-04-25, 19:36 ]
Rozwiązanie jak w tagach. Podobne mam też w Pan europie tyle, że tam są dziurki a tu jest bez dziurkowe. O w Parnim diverze też takie było
kornel91 napisał/a: |
Jeszcze jedno Jacek Do zdjęć mogłeś koszulkę założyć
Obrazek |
Ależ żeś się doszukał - możesz podziwiać moje nagie ciało
[ Dodano: 2015-04-25, 19:36 ]
kornel91 napisał/a: |
I jak możesz to pokaż jak wygląda motylek po rozpięciu bo tu jest chyba inne rozwiązanie ? |
Rozwiązanie jak w tagach. Podobne mam też w Pan europie tyle, że tam są dziurki a tu jest bez dziurkowe. O w Parnim diverze też takie było
:
Fajne fotki, a zegarek też niekiepski (od dzisiaj będzie miał u mnie ksywę "czajniczek" ).
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Extra
:
Fajne foty, kapitalna wersja Pontosa. Niestety, lustro na lunecie dość szybko dostaje rysek przy codziennym noszeniu. Ja czasem mam wrażenie, że nawet głupi mankiet je powoduje, co jest dość irytujące. Gratuluję świetnej maszyny!
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-04-26, 05:51, w całości zmieniany 1 raz
Nosiłbym
Tylko do niego koszule trza zakładać
Tylko do niego koszule trza zakładać
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-04-26, 05:51, w całości zmieniany 1 raz
:
zdjęcia full wypas
jaki obiektyw?
jaki obiektyw?
:
Odpowiedz do tematu