Odpowiedz do tematu
:
Niedowiarek jeden
:
Pozwolę sobie "podrzucić" ewentualną możliwość - wygrawerowanie wzoru ogniw gąsienicy na ogniwach bransolety, może nie wszystkich ale kilku. Z grawerowaną "bransą" czy nie, zarówno idea jak i projekt bardzo mi się podoba i jeśli zdolności finansowe pozwolą, nabędę sobie taki.
sanik napisał/a: |
zegarek świetnie się zapowiada, może L2L zbyt dużo
zastanawia mnie co uwzględniono w tym projekcie z prototypu czołgu 7TP, jakaś podpowiedź? |
Pozwolę sobie "podrzucić" ewentualną możliwość - wygrawerowanie wzoru ogniw gąsienicy na ogniwach bransolety, może nie wszystkich ale kilku. Z grawerowaną "bransą" czy nie, zarówno idea jak i projekt bardzo mi się podoba i jeśli zdolności finansowe pozwolą, nabędę sobie taki.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Chyba jednak sprawa koperty zamknięta, także o pilniku nie ma mowy, a szkoda.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Jacobi, jeszcze wszystko można zmienić, to jest tak zaprojektowane że luneta będzie mogła przybierać różne kształty.
:
To prosiemy o pilniczek
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
tak jest
Jacobi napisał/a: |
To prosiemy o pilniczek |
tak jest
:
Również poproszę
:
Czołg był dość kanciasty więc nie kumam skąd tyle obłości w tym projekcie ? No i moim zdaniem projekt bardzo podobny stylistycznie do innych gerlachów - szkoda że nie ma jakieś nowego powiewu ....
No i oczywiście aak zawsze bez daty
No i oczywiście aak zawsze bez daty
:
Kilka zmian.
Grubsze wskazówki.
Pilnik.
Data na 6.
Kajdan imitujący gąsienicę.
[ Dodano: 2015-04-06, 19:20 ]
Zapomniałem.
Fajnie byłoby gdyby pilnik się kręcił.
Grubsze wskazówki.
Pilnik.
Data na 6.
Kajdan imitujący gąsienicę.
[ Dodano: 2015-04-06, 19:20 ]
Zapomniałem.
Fajnie byłoby gdyby pilnik się kręcił.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
A ja nie rozumiem tego 'parcia' na pilnik To ma być czołg, a nie kolejny retro-lotnik...chociaż, z drugiej strony, był już nurek w kopercie z pilnikiem, będzie parowóz z pilnikiem, to i czołg z pilnikiem może być
:
A może cyfry podobne do tych z Seiko SARB017 do modyfikacji ... ...?
hej ho
:
pilnik się przydaje
Machu napisał/a: |
A ja nie rozumiem tego 'parcia' na pilnik To ma być czołg, a nie kolejny retro-lotnik...chociaż, z drugiej strony, był już nurek w kopercie z pilnikiem, będzie parowóz z pilnikiem, to i czołg z pilnikiem może być |
pilnik się przydaje
:
+100
Skate or die!
:
kręcił i miał znacznik trójkątny mocowany do bezela obrotowego jak w latach 30-stych
tak by mozna było sobie pokręcić i poczuć sie jak lotnik np. w pracy
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-04-07, 09:27, w całości zmieniany 3 razy
Odpowiedz do tematu
Dorian06 napisał/a: |
Fajnie byłoby gdyby pilnik się kręcił. |
kręcił i miał znacznik trójkątny mocowany do bezela obrotowego jak w latach 30-stych
tak by mozna było sobie pokręcić i poczuć sie jak lotnik np. w pracy
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-04-07, 09:27, w całości zmieniany 3 razy