Odpowiedz do tematu
:
Bierę, szczegóły PW
:
Owszem, ale zobacz ile jest tam opisanych przypadków, a ile jest codziennie pytań na KMZiZ
Cuda się zdarzają, jednak cholernie rzadko - tak rzadko, że można je uznać za błąd pomiaru (bardzo mały błąd).
mw75 napisał/a: |
Ciech, na KMZiZ jest watek o tych, którym sie trafiło. Poczytaj a zdziwisz się gdzie prawdziwe perełki znajdowano. Pamiętam jakieś chrono Patka na strychu w odziedziczonym bodajże za granicą domu... |
Owszem, ale zobacz ile jest tam opisanych przypadków, a ile jest codziennie pytań na KMZiZ
Cuda się zdarzają, jednak cholernie rzadko - tak rzadko, że można je uznać za błąd pomiaru (bardzo mały błąd).
:
Kurna, ja mam pecha, co idę do piwnicy, znajduję tylko ziemniaki!
:
Ja nawet piwnicy nie znalazłem.
Pozdrawiam
Eryk
jaro19591 napisał/a: |
Kurna, ja mam pecha, co idę do piwnicy, znajduję tylko ziemniaki! |
Ja nawet piwnicy nie znalazłem.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
jaro19591, dobrze, że masz chociaż ziemniaki.
Szymon ma rację na kmziz są codziennie takie pytania. Ja ostatnio widziałem Rolexa Daytone gorzej wyglądał niż perfect a dodatkowo tachymetr miał obrotowy
Szymon ma rację na kmziz są codziennie takie pytania. Ja ostatnio widziałem Rolexa Daytone gorzej wyglądał niż perfect a dodatkowo tachymetr miał obrotowy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Użyłem tutaj przenośni poetyckiej, nawet ziemniaków nie kupuję do piwnicy z 15 lat .
:
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2015-03-24, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Wuja się Wszyscy znacie.
Zazdrościcie, że to nie Wy znaleźliście.
Oryginalny jest.
Około 6 tyś warty. No może więcej jak masz pasek. Albo choć klamerkę.
A jeśli cały komplet (pudełko, certyfikaty, szmateczkę i oczywiście przywieszka) to sporo więcej.
Zazdrościcie, że to nie Wy znaleźliście.
Oryginalny jest.
Około 6 tyś warty. No może więcej jak masz pasek. Albo choć klamerkę.
A jeśli cały komplet (pudełko, certyfikaty, szmateczkę i oczywiście przywieszka) to sporo więcej.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2015-03-24, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2015-03-24, 11:53, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
też tak myślę i dekielek to potwierdza:
na nieoryginalnym nie ma napisu swiss movement, poza tym jest jeszcze wybity numer seryjny
na nieoryginalnym nie ma napisu swiss movement, poza tym jest jeszcze wybity numer seryjny
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2015-03-24, 11:53, w całości zmieniany 2 razy