Witajcie!
Aby nie marnowało sie na KIZIMIZI przerzucam tutaj:
38,5mm średnicy, koperta satynowana, paski 20mm, werk ETA 2824-2 w wysokiej specyfikacji (niesamowicie dokładny), WR200m, zakręcana i osłonieta koronka, podwójny szafir.
1
2.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Pzdr
Spinner
Odpowiedz do tematu
: Sinn 556
:
Jak chcesz to potrafisz zrobić fajne fotki , a zegarek jest bardzo dobrze wykonany i sprawia super solidne wrażenie
:
Przed chwilą oglądałem fotki Fortisa - jedne i drugie miażdżą - jadę do Zielonej Góry po nauki!!!
:
Kadarius, jak "Złośliwiec" będzie miał humor to zdradzi tajemnicę tych fotek, kiedyś już o tym pisał.
:
...obstawiam namiot bezcieniowy
:
A ja stawiam na stół foto, z blatem z matowej plexi, podświetlonej od dolu
Maxio napisał: |
...obstawiam namiot bezcieniowy |
:
Jesteście blisko;-)
Tym razem nie fociłem jednak w namiocie bezcieniowym a na czys w rodzaju stołu bezcieniowego...
Otóż połozyłem zegarem na... podświetlarce do przegladania slajdów pod lupą... Stąd efekt "wiszenia w przestrzeni" i czasami "światła od dołu"...
Muszę się kiedyś przemóc i pofocić zegarki średnim formatem w B&W:)
Sszwedo - jak tak w końcu zrobię dostaniesz prezent - własnoręcznie wykonane od początku do końca zdjęcie w ramce - "tymi ręcyma"
Pzdr
Spinner
Tym razem nie fociłem jednak w namiocie bezcieniowym a na czys w rodzaju stołu bezcieniowego...
Otóż połozyłem zegarem na... podświetlarce do przegladania slajdów pod lupą... Stąd efekt "wiszenia w przestrzeni" i czasami "światła od dołu"...
Muszę się kiedyś przemóc i pofocić zegarki średnim formatem w B&W:)
Sszwedo - jak tak w końcu zrobię dostaniesz prezent - własnoręcznie wykonane od początku do końca zdjęcie w ramce - "tymi ręcyma"
Pzdr
Spinner
:
Wojtek, Mistrzu Fotografii przez duże "F"( bez złośliwości ), trzymam cię za słowo.
:
eee to bez sensu jestem poza kategorią i nie umiem robić zdjęć a tu takie kawiatki ... chciało by sie coś napisać o zegarku tylko zdjęcia nie dają
:
Piękne zdjęcia pięknego zegarka i... pięknego paska.
:
Ładne fotki nawet bardzo ładne - tylko srednica tego modelu troszkę odstajaca moim zdaniem , sam zegarek niczego sobie .
:
Tak, dla mnie też lepszy byłby 40-42mm... Kupiłem potem 857UTC (43mm) ale niestety jest na bazarku - potrzebuje kasy...
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
A ja głupi mam w pracy podświetlarkę i jeszcze na to nie wpadłem
:
Choć zegarek mi nie leży - to fotki są cudo! Spinner - przyznaję ci emblemat fotografa miesiąca (co najmniej ... )
:
Odpowiedz do tematu