Ten niebieski mnie się widzi
Foty też fajne
Odpowiedz do tematu
:
World Wide Watches
:
Takie może być?
Z telefonu i bez zajebistych namiotów-srotów
ALAMO napisał/a: |
Eksperty, tam konkurs na foty do kalendarza zdaje się czeka, i trochę mało zgłoszeń Szanownych Umiejących
|
Takie może być?
Z telefonu i bez zajebistych namiotów-srotów
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-10-29, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Z tym paskiem od plecaka?
BTW. Fajne foty, trochę kontrastu i ostrości i byłyby idealne.
BTW. Fajne foty, trochę kontrastu i ostrości i byłyby idealne.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-10-29, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Qwa, na szybko telefonem zrobiłem.
Pokazujem Ci, żebyś zrozumiał, że to nie sprzęt robi zdjęcia
Powiem więcej - okładkowe wręcz
To będzie kalendarz na miarę twoich możliwości |
Qwa, na szybko telefonem zrobiłem.
Pokazujem Ci, żebyś zrozumiał, że to nie sprzęt robi zdjęcia
:
Santino, popraw się bo był błąd na forum i się posty kliknęły razy 4
[ Dodano: 2014-10-29, 19:13 ]
Już ok
[ Dodano: 2014-10-29, 19:13 ]
Już ok
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Pogadamy Mondiole, jak i Tobie się dwa razy uda
Daj mu nawet i piec razy. Byk podniecony. To drugie w jego karierze gdzie widac co jest obiektem |
Pogadamy Mondiole, jak i Tobie się dwa razy uda
:
Hłe, hłe, hłe... Ale Ty poważnie nie widzisz, ze bez względu na użyte aparaty, obiektywy, namioty i inne szpeje Twoje foty są dalej nieostre? Bo ja wiem, że żarty i forum i kumple i wszystko, ale kolejny wątek, kolejna - konstruktywna - uwaga, i kolejny - sarkastyczny - komentarz
Sorry, zły dzień mam bardzo...
gdzie widac co jest obiektem |
Hłe, hłe, hłe... Ale Ty poważnie nie widzisz, ze bez względu na użyte aparaty, obiektywy, namioty i inne szpeje Twoje foty są dalej nieostre? Bo ja wiem, że żarty i forum i kumple i wszystko, ale kolejny wątek, kolejna - konstruktywna - uwaga, i kolejny - sarkastyczny - komentarz
Sorry, zły dzień mam bardzo...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Po raz drugi serdecznie zachęcę wszystkich do robienia lepszych, z korzyścią dla forumowych kalendarzy
:
Nie ma co się złościć
Tylko trzeba ćwiczyć Santino pokazał świetne zdjęcie z telefonu- wielki szacun
A moje zdjęcie jest w kalendarzu biurkowym na kizi zapraszam
Po raz drugi serdecznie zachęcę wszystkich do robienia lepszych, z korzyścią dla forumowych kalendarzy |
Nie ma co się złościć
Tylko trzeba ćwiczyć Santino pokazał świetne zdjęcie z telefonu- wielki szacun
A moje zdjęcie jest w kalendarzu biurkowym na kizi zapraszam
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
No ale co wy z tą ostrością? Na moje to te zdjęcia mają wystarczającą ostrośc
Santino`wemu zdjęciu też nic nie brakuje
Santino`wemu zdjęciu też nic nie brakuje
:
Orełek fajny - szczególnie wersja na pierwszym zdjęciu pokazana mi się podoba... Rozumiem ze ten wewnętrzny pierścień ze skalowaniem "nurkowym" to się raczej nie obraca?
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dzięki - ale chyba przesadziłeś z uprzejmością.
To po prostu zdjęcie zegarka na białej kartce - i faktycznie do kalendarza się nadaje, jak ja do lotów w kosmos
Chodziło mi tylko o pokazanie, że telefon, kilka kartek papieru ksero i dwie lampki biurkowe pozwalają na w miarę sensowne (pod względem technicznym) pokazanie przedmiotu.
Do Twoich Teściu zdjęć, to ja nawet nie śmiem moich porównywać.
Szczególnie jeśli chodzi o kompozycję i aranżację "sytuacji". Do tego kompletnie nie mam zmysłu.
tessio napisał/a: |
Santino`wemu zdjęciu też nic nie brakuje |
Dzięki - ale chyba przesadziłeś z uprzejmością.
To po prostu zdjęcie zegarka na białej kartce - i faktycznie do kalendarza się nadaje, jak ja do lotów w kosmos
Chodziło mi tylko o pokazanie, że telefon, kilka kartek papieru ksero i dwie lampki biurkowe pozwalają na w miarę sensowne (pod względem technicznym) pokazanie przedmiotu.
Do Twoich Teściu zdjęć, to ja nawet nie śmiem moich porównywać.
Szczególnie jeśli chodzi o kompozycję i aranżację "sytuacji". Do tego kompletnie nie mam zmysłu.
:
Ostatnio zmieniony przez tessio 2014-10-29, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Wiem o co Ci chodziło, ale zegarek jest doświetlony idealnie, naprawdę szacun
Ja w ogóle nie zabieram się za zegarki na białym tle, bo zawsze mi wychodziła kupa i jak wspominałem według mnie czarne tło pasuje najlepiej, dowód:
Co do aranżacji, to pomysł raz jest, raz nie ma Jak nie ma, to w domu jest napięta atmosfera
Co do zdjęc Alamo, to ja naprawdę tej nieostrości nie mogę się dalej dopatrzyc.
Ja w ogóle nie zabieram się za zegarki na białym tle, bo zawsze mi wychodziła kupa i jak wspominałem według mnie czarne tło pasuje najlepiej, dowód:
Co do aranżacji, to pomysł raz jest, raz nie ma Jak nie ma, to w domu jest napięta atmosfera
Co do zdjęc Alamo, to ja naprawdę tej nieostrości nie mogę się dalej dopatrzyc.
Ostatnio zmieniony przez tessio 2014-10-29, 22:55, w całości zmieniany 1 raz