Odpowiedz do tematu
:
Najlepsze jest to, że dzisiaj o godzi 10:46 dostałem maila o nowym poście "dzisiaj na nadgarstku". To był jedyny mail z forum@chinawatches.pl, forum@chinawatches.pl od piątku.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Nie. poczta.fm też nie dostaje, interia.pl pewnie zatem też.
Rudolf napisał/a: |
Czyli to wina tych z O2 i WP ? |
Nie. poczta.fm też nie dostaje, interia.pl pewnie zatem też.
:
Na gmailu działa bez zarzutu. Od zawsze .. A pisane już było, że z pocztą na wp i o2 są problemy, które nie leżą po stronie forum.
:
Tylko czemu od czasu mojej rejestracji działało, a nagle w piątek przestało
Tomek napisał/a: |
Na gmailu działa bez zarzutu. Od zawsze .. A pisane już było, że z pocztą na wp i o2 są problemy, które nie leżą po stronie forum. |
Tylko czemu od czasu mojej rejestracji działało, a nagle w piątek przestało
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Mam onet i działało cały czas a od kilku dni nic nie dostaje Więc to nie tylko wp i o2.
Na gmailu działa bez zarzutu. Od zawsze .. A pisane już było, że z pocztą na wp i o2 są problemy, które nie leżą po stronie forum. |
Mam onet i działało cały czas a od kilku dni nic nie dostaje Więc to nie tylko wp i o2.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Dorian06, kornel91, to pytanie do admina poczty .. Musieli coś pozmieniać. Od nas powiadomienia wychodzą, problem jest po stronie odbiorcy.
:
Tomek, a spod jakiego adresu wychodzą powiadomienia o PW?
Dorian06, kornel91, to pytanie do admina poczty .. Musieli coś pozmieniać. Od nas powiadomienia wychodzą, problem jest po stronie odbiorcy. |
Tomek, a spod jakiego adresu wychodzą powiadomienia o PW?
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-29, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
forum(maupa)chinawatches.pl
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-29, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-10-29, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
Miśki jeżeli nie działa na różnych pocztach ,to znaczy że u Was coś nie tak
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-10-29, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Mnie działa od zawsze (Gmail) - a powiadomienia o nowych postach wyłączam już chyba z rok Bo trzeba ręcznie jak się znudzi, każdy wątek, odznaczyć cypelek - ten główny w profilu nic nie daje Także, jak ktoś sobie chce to włączyć, niech się dwa razy zastanowi
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, ale informacja o nowym PW jest dobra i ja tylko to miałem zaznaczone
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
To to ja też mam, ale kiedyś pomyślałem sobie, że fajnie będzie dostawać info o nowym poście w odwiedzanych wątkach
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Właśnie dostałem powiadomienie o nowym poście.
Naprawiliście to, czy wypadek przy pracy
Naprawiliście to, czy wypadek przy pracy