Nocny jastrząb czyli Nighthawk Havana :)
Odpowiedz do tematu

:
gryson napisał/a:
No i narobiłeś, teraz posprzedają swoje citki, kto by tam nosił jakiegoś lelka (kozoduja czy nie) na ręce :D

Nie bój żaby... cool

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-05-09, 15:30, w całości zmieniany 2 razy
:
Zinajda napisał/a:
A tak w ogóle, "Nighthawk" to ani jastrząb, ani sokół (nocny albo nie) tylko mało poetyczny lelek.

:shock: No patrz, człowiek całe życie się uczy...

:
Piękności :popcorn: .

pifko
:
Dziś w oczekiwaniu na bransoletę Havana miała kolejną sesję. IMO najpiękniejszy brązowy zegarek, jaki kiedykolwiek dane mi było oglądać :)

Spam
[Usunięty]
:
...jest moc pifko

Maras68
[Usunięty]
:
Spam napisał/a:
...jest moc

gdzie ona jest, gdzie :?: :shock: :shock: :shock: w baterii chyba, volty jeno facepalm

[ Dodano: 2014-10-07, 13:42 ]
TOMIR - jak Cię kręci, niech się nosi pifko

:
.............bardzo fajny Citizen. Tydzień temu oglądałem takiego, u znajomego i zrobił na mnie wrażenie.
pifko

:
Maras68, uwierz nie parzą takie zegarki. Dla mnie też świetny zegar pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
po pierwsze świetne foty, po drugie zegarek piękny, a najbardziej czarny

:
Tutaj do kupienia Havana od razu na kajdanie: http://www.skywatches.com...ches-bj7010.htm
Skoro pasek i tak od razu odpada...
Często jestem na basenie wiec pasek skórzany szybko się skończy, a szkoda bo w takiej wersji najlepiej się prezentuje... :głową w mur:

Jarek
:
jarx, to tylko kupować. Paski w Citkach są nędzne. Za 100 zł masz świetny pasek nawet i handmade. Chociaż różnica jest 83 dolary do ceny z DF na pasku więc już się średnio opłaca.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Oryginalny pasek tego Citka, to jakaś kompletna porażka. Paski Parnisów wyglądają przy nim jak Mercedes przy Tico. :głową w mur:

:
kornel91, jarx, tylko i tak niedostępny jest na SkyWatches, więc nie ma co gdybać ;)

:
Nocny Jastrząb, to kolejny Citizen, którego będę "musiał" sobie odkupić. Sprzedałem tylko po to, żeby szybko uwolnić środki na zakup Skyhawka cool

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

*** Me, citizenoholic ***
:
Tomir napisał/a:
Oryginalny pasek tego Citka, to jakaś kompletna porażka. Paski Parnisów wyglądają przy nim jak Mercedes przy Tico. :głową w mur:

Niestety, to prawda :(
Sam od dłuższego czasu noszę na bransolecie i ostatnio najczęściej właśnie Nightawki na zmianę goszczą na nadgarstku, czarny i Havana.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum