:
pokazać
tiaaa a później jest ewentualność że byś mnie korumpował a ja mam prblem z odmawianiem itp. itd.
Nie jestem gotowy na takie doświadczenie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Z mojej strony to juz w tym roku nikomu korupcja nie grozi
:
a masz Orienty STI?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Nie, nie mam. Moim zdaniem za drogie są, skoro praktycznie jedyna różnica to napis i parę kresek na tarczy jak to jest w Bestii.
:
masz rację teraz ceny są z czapy ale 3 pierwsze modele były imo w normalnych cenach - dopiero później powariowali
fajny smaczek w nich ( w mechanikach ) to dystrybutor paliwa w rezerwie chodu
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-10-06, 10:45, w całości zmieniany 1 raz
:
To pokazuj, a nie tylko opowiadasz.
:
A to nie bylo pol miesiaca?
:
goTomek ze sprzedawaniem przypomina mi takiego jednego parchatego , tylko tamten miał zawsze dwa ,no w porywach trzy na stanie
.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Znaczy za duzo mam
cus wyprzedac musze
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
A Orient Star na rally wymiata!