m.aciek napisał/a: |
Kraina, kuwa, życzliwości.... |
Nie zwróciłeś uwagi, że ostatnio zrobiło się tu tak ... tęczowo
m.aciek napisał/a: |
Kraina, kuwa, życzliwości.... |
Daito napisał/a: |
Nie mogę dodać tematu na bazarku...
Could not obtain common word list DEBUG MODE SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query Ktoś coś wie jak temu zaradzić??? |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
goTomek napisał/a: |
Cierpliwoscia
Za 3-4 razem wchodzi |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
Dorian06 napisał/a: |
Pewnie silniki Forum jeszcze śpią. |
Cytat: |
Critical Error!
message_die() was called multiple times. Error #1 Could not obtain newer/older topic information Line : 126 File : /chn/viewtopic.php SQL : SELECT rh.post_id FROM (phpbb_read_history rh, phpbb_sessions s, phpbb_posts p) WHERE s.session_id = '495293289277334767a56fee900fc2ab' AND s.session_user_id = rh.user_id AND p.topic_id = 20656 AND rh.post_id = p.post_id ORDER BY p.post_order ASC, rh.post_id ASC LIMIT 1 SQL message: MySQL server has gone away Error #2 Error doing DB query userdata row fetch Line : 615 File : /chn/includes/sessions.php SQL : SELECT u.*, s.* FROM (phpbb_sessions s, phpbb_users u) WHERE s.session_id = '495293289277334767a56fee900fc2ab' AND u.user_id = s.session_user_id SQL message: MySQL server has gone away Please, contact the Administrator. Thank you. |
Bonthyc napisał/a: |
Hej, jestem tutaj nowy i dopiero co się zarejestrowałem. Przy okazji więc chciałem się przywitać. A teraz do rzeczy. Podczas próby rejestracji zauważyłem, że w formularzu rejestracji jest błąd. Próbowałem zakładać konto korzystając ze strony http://www.czwarty-wymiar.pl/index.php - jest to niewykonalne. Formularz rejestracji wyświetla "Niepoprawna odpowiedź na postawione pytanie!" (ile minut ma kwadrans). Raczej nie kojarzę aby coś się zmieniło i teraz kwadrans miał inną ilość minut niż 15? Rejestracja udała mi się dopiero korzystając z adresu http://czwarty-wymiar.pl/index.php (bez www na początku). Myślę, że warto naprawić ten błąd albo chociaż wyświetlić stosowną informację dla nowych osób bo przyznam, że napsułem sobie wczoraj tym trochę nerwów. |